Portfolio   >   Actueel


Klant

Verloskundige Vlissingen

Een zwangerschap is een hele bijzondere gebeurtenis in jouw leven. Net zoals het vader en moeder worden.

Het team van de Verloskundigen Groepspraktijk Vlissingen vind het een voorrecht en een uitdaging om jullie hierbij op een professionele, betrokken en persoonlijke manier te begeleiden.


Opdracht

responsive website


Opleverdatum

Mei 2016


Beschrijving

Voor de Verloskundigen Groepspraktijk Vlissingen hebben we een mooie passende responsive website mogen ontwikkelen. De oude website was zowel qua content als vormgeving sterk verouderd, dus na een zeer ontspannen gesprek kregen we de opdracht om een nieuwe website voor Verloskundigen Groepspraktijk Vlissingen op te zetten.

De eerste stap in de realisatie van een nieuwe responsive website is natuurlijk de vormgeving. In meerdere sessies in wisselende bezetting hebben we concepten in diverse kleuren voorgelegd en na de uiteindelijke keuze voor de gewenste vormgeving zijn we deze gaan uitwerken.

De responsive website past zich qua layout aan, aan het apparaat waarop de website getoond wordt, Hierdoor krijgt elke gebruiker dezelfde content te zien, alleen dan in een layout waarop de content beter te lezen is. In de website is alle informatie zelf beheerbaar, zowel qua afbeeldingen als qua tekst. 


Contact?

Ook eens een vrijblijvend gesprek aanvragen over een nieuwe website, een iPhone, iPad of Android app of drukwerk? Neem direct contact op met Elco Simon of gebruik het contactformulier.

Portfolio


Overige afbeeldingen

Desktop website Verloskundigen Groepspraktijk Vlissingen
responsive website op iPad Verloskundigen Groepspraktijk Vlissingen
responsive website op mobiele telefoon Verloskundigen Groepspraktijk Vlissingen