Zeeuwse Connectie

Eindexamencadeau

Over de opdracht

De Zeeuwse Connectie verbindt Zeeuwen met elkaar en houdt Zeeuwen verbonden met Zeeland. De Zeeuwse Connectie informeert, verbindt, activeert en staat voor fun. Zij willen graag dat de eindexamenkandidaten verbonden blijven met Zeeland, waar je ook heen gaat.

Eindexamencadeau
Vandaar dat een aantal mooie Zeeuwse partijen is benaderd om, naast een lidmaatschap van de Zeeuwse Connectie, de Zeeuwse eindexamenkandidaten een cadeau te kunnen geven. Een pakket ter waarde van wel 225 euro, dat wil jij toch ook?

Website
Als partner van de Zeeuwse Connectie Projecten heeft FrisBEE in zeer korte tijd deze website inclusief aanmeldmodule gerealiseerd. Een zeer frisse responsive site waar de informatie goed tot haar recht komt en de gebruikers op diverse manieren bij het essentiële inschrijfformulier uitkomen.

 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Zeeuwse Connectie

zoekfunctie vacatures

De Zeeuwse Vacaturebank blijft doorontwikkelen, dit keer met een handige zoektool voor werkgevers!

Lees verder

Zeeuwse Connectie

uitgebreid profiel werkzoekende

Werkzoekenden kunnen vanaf nu op de ZeeuwseVacaturebank.nl een volledig profiel samenstellen. Handig!

Lees verder

HR Netwerk Zeeland

Kennisplatform voor HR

Samenwerken, kennis delen en elkaar helpen op het gebied van HR-vraagstukken, dat is het doel van HR Netwerk Zeeland. FrisBEE tekent voor de bouw van dit online communicatie platform.

Lees verder

Zeeuwse Connectie

Zeeuwse Vacaturebank

Vacatures, opdrachten en stageplaatsen in Zeeland, voor WO, HBO & MBO, centraal vindbaar en goed selecteerbaar te maken ... dat is de doelstelling van de nieuwe website ZeeuwseVacaturebank.nl!

Lees verder