Elco Simon

Elco Simon

algemeen directeur

Elco is het gezicht en aanspreekpunt van FrisBEE. Hij is meester in het vertalen van technische mogelijkheden naar concrete oplossingen voor de klant.

 

werkt op ma-di-do-vr

Rob Postma

Rob Postma

technisch directeur

Rob is het technische brein achter FrisBEE en stuurt het creatieve team aan. Altijd op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen, geeft hij gevraagd en ongevraagd (technische) adviezen.

 

werkt op ma-di-do-vr

Robin van de Voorde

Robin van de Voorde

programmeur/ontwikkelaar

Robin is de oppernerd van FrisBEE. Betrouwbaarder dan buienradar, preciezer dan een Zwitsers horloge. Bovendien bezit hij de coolste bolide van FrisBEE.

 

werkt op ma-di-wo-do-om de vrijdag


Melouise Vrijhof

Melouise Vrijhof

grafisch vormgever/webdesigner

Na zo'n 20 jaar creatief zijn bij diverse reclamebureau's cultiveert ze nu haar innerlijke nerd bij FrisBEE. Ruilt steeds vaker haar schetsboek in voor een portie HTML en CSS. 

 

werkt op di-wo-do

(junior) PHP programmeur

(junior) PHP programmeur

vacature

Net klaar met je studie of ben je toe aan een leuke nieuwe uitdaging bij een klein en gezellig team van hoog opgeleide collega’s? FrisBEE is op zoek naar een (junior) PHP developer. Solliciteren kan via solliciteren@frisbee.nl. Vergeet niet je CV, motivatie en link naar een LinkedIn-profiel mee te sturen.

Stagair(e)

Stagair(e)

vacature

FrisBEE biedt stagiair(e)s van o.a. GLR, ROC Zeeland en HZ een gedegen stage-ervaring. Solliciteren kan via solliciteren@frisbee.nl. Vergeet niet je CV, motivatie en link naar een LinkedIn-profiel mee te sturen.