TOP-Recreatie

Koppeling Booking Experts

Over de opdracht

Met behulp van de Recreatheek maak je je animatieprogramma in een handomdraai en verhuur je fietsen, skelters of de tennisbaan gemakkelijk online.

Door gebruik te maken van de Recreatheek App boekt de gast eenvoudig een dagactiviteit via de Mijn Omgeving, betaalt online en ontvangt de bevestiging direct per e-mail. Gebruikers van de Recreatheek maken makkelijk een reservering aan via de backoffice omgeving.

Booking Experts
Booking Experts is een alles-in-1 reserveringssysteem dat met haar reserveringssysteem werk uit handen neemt, waardoor tijd overblijft waar het écht om gaat: de gast een onvergetelijke vakantie bezorgen.

App Store
Met een eigen app store biedt Booking Experts haar klanten aanvullende functionaliteiten vanuit externe partijen. Nu is er dus ook de goedgekeurde Recreatheek app waarmee gezamenlijke klanten in de Recreatheek het recreatieprogramma kunnen bekijken én fietsen, skelters of de tennisbaan kunnen huren.


Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

TOP-Recreatie

online inschrijfmodule

De nieuwe inschrijfmodule voor camping-gasten zorgt voor een boost van de Recreatheek. Hoe COVID-19 soms toch positief uitpakt...

Lees verder

TOP Recreatie

planmodule

Een visuele tool om medewerkers in te plannen. FrisBEE bouwde het omvangrijke systeem van TOP Recreatie verder uit met deze nieuwste functionaliteit.

Lees verder

TOP-Recreatie

Restyle Recreatheek

In opdracht van TOP-Recreatie hebben we de Recreatheek volledig vernieuwd. Een geheel nieuw responsive design maar ook qua techniek is de Recreatheek helemaal vernieuwd.

Lees verder