Snappic

Shoot & print 2.0

Over de opdracht

Versie 2.0 van Snappic is nu te downloaden in de AppStore en Google Play Store met als belangrijke nieuwe toevoeging: het zelf kunnen samenstellen van ansichtkaarten. 

Ansichtkaarten
Met Snappic kun je nu je eigen foto's kaarten ontwerpen en versturen. Ideaal voor tijdens vakanties, Valentijn, verjaardagen of kerstmis. Je kan natuurlijk ook zomaar iemand een kaartje sturen! Maak een keuze uit één van de acht layouts, kies je foto's uit en voer je persoonlijke boodschap in op zowel de voor- als achterzijde van de kaart. De kaart wordt professioneel gedrukt en er wordt een lamineer laag aangebracht zodat de kaart altijd mooi blijft.

Lees de uitgebreide review op iPhoneclub.

Snappic
SNAPPIC is dé bestelservice voor smartphone- of tabletfoto’s van Nederland en België. Ze gebruiken professioneel Kodak printpapier en corrigeren alle foto’s op helderheid en kleur. De kleuren van de prints zijn 75 jaar gegarandeerd.

Smartphone fotografie
Met deze App wordt het eenvoudig om al die mooie foto's ook af te laten drukken, geen gedoe met downloaden naar je computer en dan weer uploaden naar de aanbieder via ingewikkelde software ... nee, gewoon direct de foto's die je geprint wil hebben selecteren op je smartphone en via de App bestellen. 

Kies het gewenste formaat of een van de vele andere mogelijkheden zoals mokken, muismat of sleutelhanger en betaal via iDEAL in de App. Als de betaling akkoord is, worden de afbeeldingen op de server van Snappic gezet en wordt het logistieke proces gestart! 

Probeer SNAPPIC nu en download de App via onderstaande links!

Snappic, shoot & print is verkrijgbaar in de App StoreSnappic, shoot & print is verkrijgbaar in de Google Play Store


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Snappic

Bestelmodule foto's

Voor Snappic is eerder het succesvolle concept ontwikkeld voor het eenvoudig bestellen van foto's via een app. Na het succes van de app is deze nu uitgebreid met een webmodule. Voortaan kun je dus ook achter je computer eenvoudig foto's bestellen.

Lees verder