WeBook

Fotoboeken platform

Over de opdracht

WeBook is een eenvoudige en leuke manier om met meerdere personen een prachtig fotoboek te maken (maar alleen mag het natuurlijk ook). Nodig je vrienden, familie of je vereniging uit. Start een album met je klas of leg je vrijgezellenfeest of groepsvakantie vast. Deel je mooiste herinneringen met WeBook. De mogelijkheden zijn eindeloos!

iOS en Android app
Via de iOS of Android app van WeBook kun je je volledige fotoboek samenstellen. De apps werken op telefoon of tablet en met de apps heb je alle functionaliteit van de website tot je beschikking. 

Kies eerst een categorie (Kinderen, Vakantie, Liefde of algemeen) en daarna een thema. Kies het juiste formaat (staand, liggend of vierkant en of je een soft- of hardcover wilt gebruiken) en na het invullen van wat benodigde gegevens kun je aan de slag met je foto's en teksten. Maak je album door gebruik te maken van de beschikbare professionele layouts!

Responsive oplossing
Met het responsive design van www.webook.nl is het voor alle gebruikers mogelijk gemaakt om op de site een fotoboek te maken. Voor de kleinere schermen wordt aangeraden om de iOS of de Android app te gebruiken.

Na het aanmaken van een account (o.a. benodigd voor een synchronisatie van de geuploade foto's en de voortgang van het fotoboek) kan de gebruiker aan de slag.

Mystery mode
Vanzelfsprekend is er de mogelijkheid om samen te werken aan een album met meerdere gebruikers. Niet meer door het delen van afbeeldingen via een USB stick of via mail, maar eenvoudig via de app. Elke gebruiker kan de mooiste foto's aanleveren in de app. maar uniek in WeBook is de Mysterymode. Hiermee kunnen gebruikers pagina's aanleveren zonder dat de eigenaar deze pagina's kan inzien! Een verrassend effect voor bijvoorbeeld een vakantieboekje met meerdere vrienden!

Het boek kan besteld worden in de app of op de website en kan thuisbezorgd worden of opgehaald worden bij een van de aangesloten resellers. Probeer WeBook nu eens en deel je mooiste herinneringen met WeBook.

Frontoffice
Via het eigen frontoffice heeft de reseller inzicht in welke bestellingen er allemaal gedaan zijn. 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

WeBook

winterthema en campagne

Voor wintersporters die hun vakantie willen vastleggen, heeft WeBook een nieuw fotoboek-thema laten ontwerpen.

Lees verder

WeBook

Fotoboeken platform

Samen met oude bekende Snappic ontwikkelde FrisBEE een app en website waar meerdere personen samen één fotoboek kunnen ontwerpen.

Lees verder

WeBook

exclusieve thema fotoboeken

WeBook is een eenvoudige en leuke manier om met meerdere personen aan één fotoboek te werken. De grafisch vormgever van FrisBEE mocht zich uitleven op de vormgeving van deze fotoboeken!

Lees verder