TOP Recreatie

planmodule

Over de opdracht

De Recreatheek geeft een ruime keuze aan animatieprogramma's voor op en rond de camping. Elke camping kan, al dan niet in de eigen huisstijl, haar animatieprogramma samenstellen in de uitgebreide online tool van TOP Recreatie. De online software-tool is ontwikkeld samen met FrisBEE en wordt voortdurend aangevuld en verder geprofessionaliseerd.

Inschrijfmodule
Recentelijk heeft FrisBEE geefjeop.nl opgeleverd, waar camping-gasten zich online kunnen inschrijven voor activiteiten en eventueel vooraf betalen met iDeal. De betaling wordt direct via Mollie verwerkt. De gast ontvangt vanzelfsprekend een keurige bevestiging van de aanmelding.

Planmodule
TOP Recreatie is bezig om het systeem uit te breiden met een op maat gemaakte planmodule. Elke camping kan eigen medewerkers of ingehuurde Toppers inplannen per activiteit. Het systeem houdt rekening met eventuele voorbereidingstijd en de tijd die nodig is om op te ruimen. Het is niet langer mogelijk om per ongeluk een medewerker op een overlappende activiteit in te plannen. In de planmodule is direct te zien wanneer een medewerker boven zijn of haar contracturen uitkomt. De tool is ook voorzien van een mogelijkheid om (over)uren te accorderen. 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

TOP-Recreatie

Koppeling Booking Experts

In opdracht van TOP-Recreatie hebben we de koppeling gemaakt tussen de Recreatheek en Booking Experts en is de Recreatheek App live! 

Lees verder

TOP-Recreatie

online inschrijfmodule

De nieuwe inschrijfmodule voor camping-gasten zorgt voor een boost van de Recreatheek. Hoe COVID-19 soms toch positief uitpakt...

Lees verder

TOP-Recreatie

Restyle Recreatheek

In opdracht van TOP-Recreatie hebben we de Recreatheek volledig vernieuwd. Een geheel nieuw responsive design maar ook qua techniek is de Recreatheek helemaal vernieuwd.

Lees verder