Snappic

Bestelmodule foto's

Over de opdracht

Met de succesvolle uitbreiding van het Snappic concept naar de bijna 40 resellers en hun eigen gepersonaliseerde iOS en Android apps is nu een nieuwe toevoeging op het concept gemaakt, een webmodule.

Foto's bestellen via de computer
De apps zijn opgezet voor gebruikers die hun mooie foto's gemaakt met de telefoon wilden laten afdrukken. Veel gebruikers bleken toch ook behoefte te hebben om hun foto's op desktop of laptop af te laten drukken. Daarvoor is de webmodule opgezet, waarmee gebruikers direct hun foto's vanaf hun computer kunnen bestellen.

Gebruiksgemak
In de webmodule heeft de gebruiker precies hetzelfde gebruiksgemak en dezelfde functionaliteiten als in de app. Afbeeldingen kunnen eenvoudig naar de bestelmodule gesleept worden, waar ze automatisch passend gemaakt worden tot het gekozen formaat. Een eigen uitsnede maken is simpel in de intuitieve foto editor.

Uitbreiding webmodule
Naast het bestellen van foto's , in grote en kleine oplages, wordt de webmodule binnenkort uitgebreid met diverse extra's. Daarmee wordt het afdrukken van foto's op verschillende producten mogelijk.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Snappic

Shoot & print 2.0

In deze grote update van Snappic hebben we de mogelijkheid toegevoegd om zelf je persoonlijke ansichtkaarten te maken. Ideaal voor vakantie!  

Lees verder