online marketing

Na de realisatie van de nieuwe website op zoek naar een hogere positie in zoekmachines, relevante bezoekers en meer conversie realiseren? Wij kunnen u helpen met deze online marketing.

Zowel met het opzetten van de juiste content, de social media wereld en het online adverteren bent u bij FrisBEE aan het juiste adres.

Social media zakelijk inzetten

Social Media als Twitter, Facebook, Linkedin, Google+ zijn niet meer weg te denken. Maar hoe kunnen deze verschillende middelen zakelijk ingezet worden?

FrisBEE levert een gedegen advies over de inzet van een of meerdere social media kanalen en kan een goede integratie van social media op uw website of app verzorgen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Websites optimaliseren om beter gevonden te worden door zoekmachines. Met het contentmanagement systeem WebMan heeft u zelf veel invloed op de vindbaarheid in Google (en andere zoekmachines). 

Zo kan in Webman een titel en omschrijving per (sub)menu-item toegevoegd worden. En bij het uploaden van afbeeldingen slaat u ook een titel op. Aangezien Google afbeeldingsnamen indexeert, zal uw site via de afbeeldingen-zoekopdracht beter gevonden. 

Deze service is standaard onderdeel van een door FrisBEE opgeleverde website.

Search Engine Advertising (SEA)

Zoekmachine marketing is het plaatsen van (betaalde) advertenties in zoekmachines op bepaalde "zoekwoorden".

Wanneer deze zoekwoorden worden ingetypt in de zoekmachine verschijnt uw advertentie. U betaalt pas wanneer er op uw advertentie wordt geklikt. No-cure, no-pay dus. Bovendien zijn de resultaten uitstekend meetbaar in termen van ROI (Return on Investment).

FrisBEE levert advies over zowel SEO als SEA en kan u desgewenst in contact brengen met gespecialiseerde (en gecertificeerde) marketingspecialisten.


Online adverteren

Met online adverteren wordt u gevonden wanneer u wordt gezocht. Meer relevante bezoekers op uw website, door Google Adwords of Facebook advertentie campagnes. Met de juiste attentiewaarde creëren we bij uw doelgroep interesse.

We stellen een plan op dat past bij uw doelstellingen en budget!