TOP-Recreatie

online inschrijfmodule

Over de opdracht

Via GeefJeOp.nl (onderdeel van de Recreatheek) melden gasten zich vooraf aan voor de activiteiten uit het animatieprogramma van de camping. De webmodule is zo ingericht dat elke camping in haar eigen huisstijl kan communiceren met haar camping-gasten.

Inzicht door inschrijfmodule
Het online ticketsysteem van de Recreatheek heeft door COVID-19 een enorme vlucht genomen. Het systeem geeft campings inzicht in de bezoekersaantallen van hun activiteiten én welke bezoeker bij de activiteit aanwezig is. In deze tijd is controle over het aantal deelnemers natuurlijk erg belangrijk.

Doorslaand succes
Wat in eerste instantie gebouwd werd als extra service voor een handjevol campings, werd door de komst van COVID-19 ineens een tool waar alle campings van Nederland om stonden te springen. De camping beheert zelf de content van de app en kwam zo tot creatieve oplossingen. Door tijdslots te gebruiken is de inschrijfmodule ook handig voor reserveringen van bijvoorbeeld het zwembad of restaurant. In de afgelopen weken hebben er al ruim 130K bezoekers zich ingeschreven via www.GeefJeOp.nl

Kom brainstormen!
Heeft u ook een idee om het leven te vergemakkelijken voor uw bedrijf of branche? Kom gerust eens brainstormen met FrisBEE!


Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

TOP-Recreatie

Koppeling Booking Experts

In opdracht van TOP-Recreatie hebben we de koppeling gemaakt tussen de Recreatheek en Booking Experts en is de Recreatheek App live! 

Lees verder

TOP Recreatie

planmodule

Een visuele tool om medewerkers in te plannen. FrisBEE bouwde het omvangrijke systeem van TOP Recreatie verder uit met deze nieuwste functionaliteit.

Lees verder

TOP-Recreatie

Restyle Recreatheek

In opdracht van TOP-Recreatie hebben we de Recreatheek volledig vernieuwd. Een geheel nieuw responsive design maar ook qua techniek is de Recreatheek helemaal vernieuwd.

Lees verder