Zeeuwse Connectie

uitgebreid profiel werkzoekende

Over de opdracht

Tijd voor een volgende stap in de ontwikkeling van de Zeeuwse Vacaturebank, een uitgebreid profiel voor de werkzoekenden.

CV
Van een werkzoekende sloegen we tot nu toe alleen de hoogst noodzakelijke informatie op ... tot nu. Elke werkzoekende kan nu een uitgebreid profiel aanmaken, waar er niet alleen ruimte wordt geboden voor reeds gevolgde opleidingen of eerdere werkervaring maar juist ook de wensen en dromen van de werkzoekende. Want waarom zou iemand die 10 jaar in de horeca heeft gewerkt geen goede gastvrouw/gastheer in de zorg kunnen zijn?

Zoekvoorkeuren
Door het uitbreiden van de zoekvoorkeuren van de gebruikers kunnen we nog beter de juiste vacatures laten zien die voldoen aan de de specifieke wensen van de gebruiker.

Anoniem profiel
Vooruitlopend op een nieuwe functionaliteit die later uitgerold wordt op de Zeeuwse Vacaturebank kan elke gebruiker aangeven of werkgevers het volledige profiel mogen zien of dat ze liever een geanonimiseerd profiel wordt getoond. Wij hopen hiermee de sollicitatieprocedures nog eerlijker te maken en het is ook handig als je niet aan je huidige werkgever wil laten zien dat je op zoek bent naar een nieuwe baan.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Zeeuwse Connectie

zoekfunctie vacatures

De Zeeuwse Vacaturebank blijft doorontwikkelen, dit keer met een handige zoektool voor werkgevers!

Lees verder

Zeeuwse Connectie

Eindexamencadeau

Een website speciaal voor eindexamenkandidaten. Schrijf je nu in voor de Zeeuwse Connectie en krijg een welkomstcadeau ter waarde van 225 euro!

Lees verder

HR Netwerk Zeeland

Kennisplatform voor HR

Samenwerken, kennis delen en elkaar helpen op het gebied van HR-vraagstukken, dat is het doel van HR Netwerk Zeeland. FrisBEE tekent voor de bouw van dit online communicatie platform.

Lees verder

Zeeuwse Connectie

Zeeuwse Vacaturebank

Vacatures, opdrachten en stageplaatsen in Zeeland, voor WO, HBO & MBO, centraal vindbaar en goed selecteerbaar te maken ... dat is de doelstelling van de nieuwe website ZeeuwseVacaturebank.nl!

Lees verder