HR Netwerk Zeeland

Kennisplatform voor HR

Over de opdracht

Het kennisplatform van HR Netwerk Zeeland is een initiatief van diverse Zeeuwse werkgevers en organisaties, mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Zeeland. Als lid van HR Netwerk Zeeland heb je toegang tot het online platform, kun je direct contact leggen met andere leden en krijg je inzicht in wat er allemaal te doen is in het HR-vakgebied in Zeeland. 

Platform voor halen & brengen
Op het platform kun je zowel kennis 'brengen' als 'halen'. Alle berichten zijn ingedeeld in één van de kennis- of interessegebieden: een uitgebreide lijst met uiteenlopende HR onderwerpen. Berichten plaats je openbaar, of je start een persoonlijk gesprek met één of meerdere leden van het platform. De zoekfunctie maakt het makkelijk om berichten of leden te vinden. Naast het delen van kennis is er op het platform ook ruimte voor een agenda en trainingen. 

Kennisgebieden
Bij het aanmelden geef je (naast je persoonlijke gegevens) je kennisgebieden aan. Dat zijn de onderwerpen waar jij verstand van hebt en waarover mensen jou kunnen benaderen als men een vraag heeft. Wanneer er op het platform nieuwe berichten in jouw kennisgebieden zijn, ontvang je hierover een notificatie. Zo kun je andere leden helpen. Je kennisgebieden zijn automatisch ook je interessegebieden.

Interessegebieden
Daarnaast kun je aangeven wat je overige interessegebieden zijn. Dat zijn de onderwerpen waar je graag meer over zou willen weten of waar je misschien vragen over wilt stellen. Zo kunnen andere leden jou helpen. Ook hier geldt: bij nieuwe items ontvang je hierover een notificatie.

Enthousiast geworden?
Het kennisplatform is dus bedoeld voor mensen die betrokken zijn bij of verantwoordelijk zijn voor HRM bij een in Zeeland gevestigde werkgever en voor diegenen die deze doelgroep belangeloos wil helpen. Aanmelden kan via www.hrnetwerkzeeland.nl


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Zeeuwse Connectie

zoekfunctie vacatures

De Zeeuwse Vacaturebank blijft doorontwikkelen, dit keer met een handige zoektool voor werkgevers!

Lees verder

Zeeuwse Connectie

Eindexamencadeau

Een website speciaal voor eindexamenkandidaten. Schrijf je nu in voor de Zeeuwse Connectie en krijg een welkomstcadeau ter waarde van 225 euro!

Lees verder

Zeeuwse Connectie

uitgebreid profiel werkzoekende

Werkzoekenden kunnen vanaf nu op de ZeeuwseVacaturebank.nl een volledig profiel samenstellen. Handig!

Lees verder

Zeeuwse Connectie

Zeeuwse Vacaturebank

Vacatures, opdrachten en stageplaatsen in Zeeland, voor WO, HBO & MBO, centraal vindbaar en goed selecteerbaar te maken ... dat is de doelstelling van de nieuwe website ZeeuwseVacaturebank.nl!

Lees verder