Vita Event

Nieuwe website stadstochten.nl

Over de opdracht

Stadtochten.nl is een Middelburgs bedrijf dat al vele jaren tal van uitdagende activiteiten organiseert voor uiteenlopende groepen, bedrijven, families, overheden, verenigingen en particulieren. Met een uitgebreide kennis van Middelburg en Walcheren organiseren zij op maat gemaakte concepten om een blijvende herinnering te creëren die een glimlach op ieders gezicht tovert. In opdracht van Vita Event realiseerden we de nieuwe website en bestelmodule voor Stadstochten.nl.

Geef je Op
Stadstochten maakt gebruik van de reserveringsmodule van www.geefjeop.nl, maar wilde meer mogelijkheden om haar activiteiten te profileren op de eigen website. Met een compleet nieuw vormgegeven responsive website is doe mogelijkheid er nu. Het Geef Je Op platform wordt op de achtergrond nog steeds gebruikt, gekoppeld aan de website via een speciale API. 

API
De Geef Je Op API houdt alle reserveringsinformatie actueel. Vanuit alle plekken wordt gewerkt met één centrale database, zodat er nooit dubbele boekingen gemaakt worden. De producten worden vanuit de API opgehaald en opgeslagen in de eigen database. De productinformatie kan zo worden verrijkt met afbeeldingen, aanvullende beschrijvingen en mooie videofilmpjes. 

Fris design
Een fris design is essentieel voor een nieuwe website... en daar zijn we in geslaagd. De dynamische vormgeving past precies bij de dynamische content en activiteiten van Stadstochten. De golven en de gedraaide afbeeldingen geven net even voor die speciale twist. 

Meertaligheid
Om alle bezoekers van Middelburg te voorzien van de juiste informatie is de website opgezet als meertalige site. De site is nu beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits. Mogelijk komt daar in een later stadium Frans bij.

Op dit moment wordt er handmatig vertaald, maar een automatische vertaling van de Nederlandse broncontent via DeepL staat op de verlanglijst. 


Terug Neem vandaag nog contact op!