Heemkundige Kring Walcheren

Nieuwe responsive website

Over de opdracht

De Heemkundige Kring Walcheren is opgericht in 1971 en heeft als doel de kennis van Walcheren en zijn bewoners te bevorderen. Ruim 2.500 leden houdt de Heemkundige Kring Walcheren op de hoogte van heel veel wetenswaardigheden uit heden en verleden van Walcheren. Zij organiseren jaarlijks diverse activiteiten, zoals lezingen en excursies.

Pitch
Na een uitgebreide pitch heeft het bestuur van de Heemkundige Kring Walcheren gekozen voor FrisBEE voor de realisatie van de nieuwe website. Op de nieuwe website is naast veel informatie over de HKW en haar activiteiten ook uitgebreid informatie over De Wete te vinden. De Wete is het kwartaalblad van de HKW dat al sinds 1971 wordt uitgebracht. 

Walcheren
Met de Walcherse verhalen worden speciale stukjes Walcheren speciaal onder de aandacht gebracht. Een uitgebreid verhaal met tekst, afbeeldingen en de locatie waar alles zich afspeelt op Walcheren. 

Klaar voor de toekomst
De nieuwe site is volledig voorbereid op de toekomstige introductie van de Tijdschriftenbank Zeeland, waarmee online alle uitgaves van De Wete te doorzoeken zijn en online te bekijken. Ook de zoekfunctie op de nieuwe website is hierop voorbereid. 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!