Assurantieclubs

website, ledenregistratie, aanmeldmodule

Over de opdracht

In navolging van Assurantie Club Zeeland en LAC-Noord zijn er 3 nieuwe Assurantieclubs (VPV Rotterdam, FiDiB en LAC Zuid) die ook graag met het reeds gerealiseerde systeem aan de slag willen. Met 5 clubs zijn er natuurlijk ook aanvullende wensen, die tijdens een gezamenlijke bijeenkomst op tafel zijn gelegd.

Responsive website
De belangrijkste aanpassing die als de hoogste prioriteit door alle Assurantieclubs werd aangegeven, was de realisatie van een responsive design. Door het omzetten van de 'oude' vormgeving naar een nieuw responsive design past de layout van de website zich perfect aan aan de verschillende apparaten (smartphone, tablet, desktop). Hierdoor ervaart de gebruiker altijd een optimale leeservaring!

Mollie betaling integreren
In plaats van het achteraf sturen van een rekening voor het bijwonen van een bijeenkomst, is besloten om via een Mollie integratie direct een iDEAL betaling op te zetten. Particuliere leden betalen dus bij de aanmelding direct het verschuldigde bedrag.

Open agenda-items mogelijk maken
In de huidige situatie was het aanmelden voor een bijeenkomst alleen weggelegd voor leden van de Assurantieclub. Bij de 3 nieuwe clubs werden echter ook regelmatig bijeenkomsten georganiseerd voor niet-leden (b.v. studenten). In het nieuwe systeem is het mogelijk gemaakt om je ook als niet-lid aan te melden. Vanzelfsprekend wordt ook dan direct het verschuldigde bedrag voldaan via de iDEAL betaling. 

Diverse kleinere aanpassingen
Verder zijn er nog diverse kleinere aanpassingen doorgevoerd, zodat het systeem voor alle partijen goed inzetbaar is. Door de brede opzet kunnen meerdere Assurantieclubs gebruik maken van deze website met ledenregistratie en aanmeldmodule.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Assurantieclubs

website en administratiesysteem

De laatste leden van de Federatie van Assurantieclubs zijn ook overgestapt op het door FrisBEE gerealiseerde systeem voor Assurantieclubs.

Lees verder

Assurantie Club Zeeland

Nieuwe website + backoffice

Voor de Assurantie Club Zeeland hebben we een compleet nieuwe website met achterliggend backoffice systeem opgezet.

Lees verder