Fish Fun Vrouwenpolder

Reserveringssysteem

Over de opdracht

Wil je lekker je hengel uitgooien en die grote karper of speciale albino meerval aan de haak slaan? Vanaf 20 april 2024 kan dat bij Fish Fun Vrouwenpolder! 

Nieuwe website
Via de nieuwe site kun je, naast uitgebreide informatie over de vissen en de nieuwe organisatie vinden, jouw plekje reserveren bij deze nieuwe visvijver. Kies een beschikbare dag, daarna je dagdeel en met hoeveel personen je komt. Daarna word je in het reserveringsproces langs alle benodigde stappen geleid. Breng je eigen hengel mee of kies er een van Fish Fun Vrouwenpolder, kies het gewenste aas en reserveer alvast een extra drankje of hapje.

Met een Mollie betaling betaal je via je eigen bank de openstaande rekening en jouw reservering wordt opgeslagen.

Frontoffice
In het bijbehorende Frontoffice kunnen alle reserveringen makkelijk teruggevonden worden. Door de QR code te scannen in de bevestigingsmail wordt direct de juiste reservering in beeld getoond en kan de bezoeker aangemeld worden.

Extra module
Via een speciale module kunnen aanvullende drankjes en hapjes bij de vijver gekocht worden. De QR-code van de reservering wordt gescand, waarna de gewenste lekkernijen toegevoegd worden aan de juiste reservering.

Aan het einde van het visavontuur is met een druk op de knop te zien wat er nog aan betaling openstaat. De openstaande rekening wordt per pin afgerekend en de factuur wordt per mail verstuurd.

DeepL
Om te zorgen dat de website snel in meerdere talen beschikbaar komt, is er een integratie gemaakt met de DeepL API. In onze beheermodule wordt door Fish Fun Vrouwenpolder de tekst in het Nederlands gevuld. Na opslaan wordt deze tekst direct vertaald naar Duits en Engels. Eenvoudig én snel een goede meertalige website!


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!