Gemeente Haarlemmermeer

Grafische restyle SHARE Haarlemmermeer

Over de opdracht

In 2008 heeft FrisBEE de eerste website van SHARE Haarlemmermeer technisch opgezet, waarbij de grafische opzet van de website verzorgd is door een externe partij. Door de enorme groei van het SHARE Haarlemmermeer project én de constante professionalisering is gevraagd om de grafische vormgeving van de website een frisse nieuwe boost te geven.

Door de goede ervaringen met het CMS achter de website (WebMan Easy) was de eis dat dit systeem en de geplaatste content behouden moest blijven. De restyle van de website heeft dus geen impact op alle huidige content en/of functionaliteiten die in een later stadium ontwikkeld zijn (bv. speeddate+  module). 

De restyle zorgt voor een frisse nieuwe website, waarin de verschillende onderdelen een veel betere integratie tot één geheel vormen. Ook de vorig jaar gerealiseerde Speeddate module, waarmee bezoekers van het event zelf speeddates kunnen organiseren met andere bezoekers is volledig vernieuwd. 

Via een overzichtelijker interface zoekt de gebruiker in de gastenlijst naar een interessante Speeddate partner. Via het systeem wordt de uitnodging verstuurd, waarbij de ontvanger een mail krijgt en direct kan accepteren of de speeddate kan afwijzen. Vanaf dit jaar wordt er dan gevraagd om een reden voor afwijziging, zodat de aanvrager ook beter kan inschatten waarom de aanvraag wordt afgewezen.

Als de Speeddate wordt geaccepteerd wordt in het overzicht het 06-nummer van de beide personen getoond, zodat op de dag zelf onderling contact makkelijker wordt. 


Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

SHARE Haarlemmermeer

Nieuwe responsive website

Voor de gemeente Haarlemmermeer realiseerden we een nieuwe responsive website voor SHARE Haarlemmermeer. 

Lees verder