VKP

bedrijfsapp

Over de opdracht

Voor VKP uit Kapelle hebben we een bedrijfsapp mogen ontwikkelen. VKP is een jonge en ambitieuze bouwpartner die zich specialiseert in HSB, ruwbouwtimmerwerk en gevelbekleding. Na een zoektocht van ruim 4 jaar en meerdere pogingen om een goede gebruikersvriendelijke app te laten ontwikkelen, voor de registratie van o.a uren en kilometers, kwam VKP bij FrisBEE uit.

Zakelijke app
Met de app is het voor medewerkers van VKP eenvoudig om direct hun uren en kilometers te boeken, maar ook om alle relevante informatie van de projecten waar ze mee bezig zijn terug te vinden. De app vervangt dus de projectmappen die op de bouwplaats gebruikt werden en biedt diverse andere handige hulpmiddelen.

Uren- en kilometerregistratie
Het belangrijkste doel was natuurlijk het makkelijk registreren van gewerkte uren en gemaakte kilometers per project. In een aantal duidelijke stappen vult de medewerker deze gegevens in, die direct gesynchroniseerd worden met de server.

Uitbreiding functionaliteit
Naast de registratie kan de werknemer ook makkelijk werkkleding bestellen of hout laten zagen voor een project. Voordeel is dat alles digitaal beschikbaar is en netjes wordt vastgelegd op de server. Ook wordt in de app geregistreerd of alle medewerkers de benodigde veiligheidsdocumenten gelezen hebben.

Via een pushmelding worden de medewerkers geattendeerd op nog missende registraties.

Backoffice
Het backoffice is het kloppend hart van het nieuwe systeem. Hier worden de opdrachtgevers, de medewerkers, de relaties en de documenten beheerd. Verder gebruikt de administratie dit backoffice voor de controle van de geboekte uren en kilometers op de projecten. De boekhouding gebruikt dan weer de exportfunctie van de gegevens.

Het backoffice biedt een goede controle op de boekingen op de verschillende projecten. VKP heeft hiermee een perfect regelinstrument in handen.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

VKP

Projectleiders dashboard

Een dynamisch overzicht voor de projectleiders, met alle elementen die gereed zijn overzichtelijk op een rij.

Lees verder

VKP

productie management systeem

Het vooruitstrevende bouwbedrijf VKP werkt met een volledig webbased Productie Workflow Management Systeem, op maat gemaakt door FrisBEE.

Lees verder