Gerkimex

Restyle website

Over de opdracht

Voor Gerkimex hebben we de website en het complete bestelsysteem volledig in het nieuw gestoken. De site is nu volledig responsive gemaakt en daardoor kunnen de bestellingen nu vanaf elk apparaat eenvoudig en duidelijk gedaan worden.

Responsive design
Met het nieuwe responsive design is het voor alle gebruikers mogelijk gemaakt om de nieuwe website goed te bekijken op elk apparaat. Of dat nu een desktop computer, tablet of mobiele telefoon is, de layout van de website past zich perfect aan aan de beschikbare ruimte.

Objectoriented basis
Ook de techniek achter de site van Gerkimex is grondig onder handen genomen. Vanaf nu wordt er gewerkt met een object georienteerde basis zodat het beheer van de code een stuk verbeterd is. Toekomstige aanpassingen zullen daardoor sneller mogelijk worden en ook het oplossen van bugjes zal sneller gaan. 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Gerkimex

Magazijnmodule

Voor Gerkimex hebben we een speciale magazijnmodule ontwikkeld waarmee de medewerkers eenvoudig producten van locatie kunnen wisselen. 

Lees verder

Gerkimex

Dashboard met verkoopoverzicht

Gerkimex zocht een verkoopoverzicht dashboard, waarop in één oogopslag duidelijk de verkoopcijfers van meerdere jaren zijn afgezet. Natuurlijk kwamen ze uit bij FrisBEE!

Lees verder

Gerkimex

iPad App ontwikkeling

Voor Gerkimex is een iPad App ontwikkeld waarmee de accountmanagers veel efficienter kunnen werken. Zo kunnen ze orders voor klanten inboeken, met actuele relatiegegevens van de klant door synchronisatie met de CRM-database.

Lees verder

Gerkimex

Nieuwe website en back office oplossing

Voor Gerkimex is een nieuwe website gebouwd, met voor de geregistreerde klant een uitgebreide bestelmodule. Via het back office systeem worden de bedrijfsprocessen efficienter ingericht.

Lees verder