Tandartsen Waarneemkring

Responsive website met uitgebreid back-office

Over de opdracht

De Tandartsen Waarneemkring Walcheren verzorgt de avond- en weekenddiensten op Walcheren en bestaat uit een samenwerking van alle tandarten op Walcheren.

Weekenddienst automatiseren
In onderling overleg wordt door de coördinator de weekenddienst ingedeeld (mede op basis van de aangegeven voorkeuren van de tandartsen) en worden de avonddiensten door een groepshoofd ingedeeld. 
Om dit proces eenvoudiger te maken, is een digitaal back-officesysteem opgezet waarbij de tandartsen zelf kunnen aangeven welke weekend hun voorkeur heeft. Als alle tandartsen hun voorkeur hebben opgegeven, zal het systeem automatisch de beste indeling van de weekenddiensten maken. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeuren van de tandartsen. Voor de avonddiensten geldt dat de coördinator de indeling maakt voor de groepen, daarna kan het groephoofd de indeling via het frontoffice maken waarbij de tandartsen uit de groep worden ingedeeld. 

Planningsmodule en overlegorgaan
Alle tandartsen krijgen toegang tot hun eigen front-office omgeving waarin zij naast hun eigen planning, ook de agendabijeenkomsten zien en kunnen aangeven of zij bij deze vergaderingen aanwezig zullen zijn. Verder zullen de tandartsen via dit frontoffice met elkaar communiceren over patiënten die tijdens de avond- of weekenddienst geholpen is. De dienstdoende tandarts kan dan eenvoudig de klacht, de gekozen behandeling en eventuele medicatie doorgeven aan de eigen tandarts van de patiënt. Het front-office vormt voor de tandartsen van Walcheren de nieuwe manier van werken en communiceren met de andere tandartsen van de Tandartsen Waarneemkring Walcheren.

Website voor de consument
Naast alle nieuwe ontwikkelingen voor de aangesloten tandartsen is er ook een compleet nieuwe website opgeleverd voor de consumenten. Voor een goede werking op alle devices is een responsive website opgezet, dus afhankelijk van de beschikbare ruimte past de weergave van de website zich aan. Afhankelijk van het tijdstip waarop de bezoeker de website bekijkt, wordt direct de dienstdoende tandarts (avond- of weekenddienst) en het te bellen noodnummer getoond. De praktijkgegevens en het bijbehorende Google Maps kaartje geven direct de juiste locatie.

Beveiliging
Het front-office van de tandartsen is uiteraard goed beveiligd met onder andere een SSL-certificaat om het verkeer tussen de tandartsen en de internetserver goed te beveiligen. Daarnaast wordt de belangrijke informatie in het systeem goed beveiligd (geëncrypt) opgeslagen. 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!