Butler Affairs

Landingspagina met contactmogelijkheid

Over de opdracht

Marc van Eekelen, de voormalig butler van de vermaarde Vlissingse apotheker van de Sande, levert allround Lifestyle services. Zijn website dient dezelfde hoge standaard van kwaliteit en high-end uitstraling te leveren, waar hij zijn opdrachtgevers mee omringt.

Hoge kwaliteit
Als ervaren butler/landgoedmanager, met een bewezen staat van dienst in individuele en familiediensten en de internationale eersteklas hotelindustrie, staat kwaliteit bij hem hoog in het vaandel. Voor zijn persoonlijke website kiest hij voor de kwaliteit van FrisBEE. Na de prettige samenwerking aan de website van het Van Dishoeckhuis, waar van Eekelen fungeert als visionair en voortrekker, mag Frisbee nu een professionele landingspagina voor Butler Affairs ontwerpen en bouwen. 

Contactpagina
Als butler staat discretie voorop. Een uitgebreide lijst van voormalig werkzaamheden en werkgevers is dan ook geen optie. Is er interesse voor de services die een butler verleent, dan is een persoonlijk gesprek essentieel. De website geeft een beeld van wat die service zoal kan zijn: high-end onroerend goed ontwikkelen, aankopen en/of managen, Lifestyle services waaronder persoonlijke beveiliging en high care, maar ook bedrijfsconcepten ontwikkelen en mensen enthousiasmeren. Bovenal is de website een uitnodiging tot contact.


Terug Neem vandaag nog contact op!