SHARE Haarlemmermeer

Nieuwe responsive website

Over de opdracht

Al 10 jaar draait de website voor SHARE Haarlemmermeer. SHARE Haarlemmermeer is een initiatief vanuit het bedrijfsleven en de gemeente om samen te werken aan een duurzaam gezonde samenleving. Doel is nieuws, kennis, inspiratie en ervaringen delen, innovaties op gang te brengen en concrete samenwerkingen te faciliteren. Na een grafische restyle in 2013 was het nu tijd om een geheel nieuwe website te laten opzetten. 

Responsive design 
Met het nieuwe responsive design is het voor alle gebruikers mogelijk gemaakt om de nieuwe website goed te bekijken op elk apparaat. Of dat nu een desktop computer, tablet of mobiele telefoon is, de layout van de website past zich perfect aan aan de beschikbare ruimte.

Versimpeld CMS met verbeterde mogelijkheden
In het nieuwe CMS krijgt SHARE Haarlemmermeer de mogelijkheid om de homepage van de website volledig zelf samen te stellen. Hierdoor kunnen nieuwe gebruikers makkelijk naar de achterliggende content van de website verwezen worden. 


Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Gemeente Haarlemmermeer

Grafische restyle SHARE Haarlemmermeer

In het kader van een verdere professionalisering van SHARE Haarlemmermeer is de website voorzien van een grafische restyle.

Lees verder