Van As Drukkerij - Expeditie app

Van As Drukkerij

Expeditie app

Drukkerij Van As bedenkt een app om verpakte orders te fotograferen, als bewijs voor onbeschadigde verzending.

Digitale Schoolpas - Nieuwe versie Digitale Schoolpas

Digitale Schoolpas

Nieuwe versie Digitale Schoolpas

Digitale Schoolpas, de compleet vernieuwde website en apps zijn gereed en online gezet. 

vuljeduikfles - innovatieve duik app

vuljeduikfles

innovatieve duik app

Vulstations voor duikflessen werken op muntgeld. Onhandig voor de duiker en een inbraak-risico. Op zoek naar een alternatieve oplossing dus: het liefst een app.

Paruzzi - webshop app

Paruzzi

webshop app

Paruzzi zocht en vond een nieuwe app-bouwer in FrisBEE voor hun bestaande webwinkel app. Met de nieuwe beheerbare app heeft Paruzzi optimale controle over de inhoud.

GVB - Pin-integratie in app

GVB

Pin-integratie in app

Op aanbeveling van het Haagse vervoerbedrijf HTM kiest ook GVB (Amsterdam) voor FrisBEE als ontwikkelaar van haar nieuwe verbaliseringsapp.

Jansma & Dik - app urenregistratie

Jansma & Dik

app urenregistratie

Medewerkers van Schoonmaakbedrijf Jansma & Dik registreren vanaf nu eenvoudig hun gewerkte uren en gereden kilometers in de door FrisBEE ontwikkelde registratie-app.

HTM - Verbaliseringsapp

HTM

Verbaliseringsapp

In opdracht van HTM realiseert FrisBEE de nieuwe Android verbaliseringsapp, waarmee alle controleurs in de Haagse trams direct een proces-verbaal kunnen uitschrijven.

WeBook - Fotoboeken platform

WeBook

Fotoboeken platform

Samen met oude bekende Snappic ontwikkelde FrisBEE een app en website waar meerdere personen samen één fotoboek kunnen ontwerpen.

WeBook - Fotoboeken platform

WeBook

Fotoboeken platform

WeBook is een eenvoudige en leuke manier om met meerdere personen een prachtig fotoboek te maken (maar alleen mag het natuurlijk ook). 

Synchronicity Productions - SYNKY 2.0

Synchronicity Productions

SYNKY 2.0

Na het succesvolle eerste project met SYNKY heeft een uitgebreide evaluatie plaatsgevonden en is de nieuwe verbeterde app gereed voor gebruik in de eerste projecten.

VKP - bedrijfsapp

VKP

bedrijfsapp

Voor VKP uit Kapelle is een nieuwe app ontwikkeld om diverse registraties van medewerkers te kunnen automatiseren.

SYNKY - Unieke app voor live animatie

SYNKY

Unieke app voor live animatie

Voor Stichting Synchronicity Productions is de app SYNKY ontwikkeld, waarmee met grote groepen mensen live animaties uitgevoerd kunnen worden op basis van individuele spraakinstructies. 

Digitale SchoolPas - Milieuvriendelijke schoolpas

Digitale SchoolPas

Milieuvriendelijke schoolpas

Digitale Schoolpas is een gratis smartphone app (beschikbaar voor iOS en Android) voor middelbare scholen, die is ontwikkeld als milieuvriendelijk alternatief voor de huidige plastic schoolpas. 

Applert - een krachtig signaal tijdens storingen

Applert

een krachtig signaal tijdens storingen

Server down? Intranet plat? Uw service-afdeling overspoeld door telefoontjes van verontruste gebruikers? Met Applert stelt u uw medewerkers en/of klanten snel en effectief gerust door heldere informatievoorziening.

 

Snappic - Shoot & print 2.0

Snappic

Shoot & print 2.0

In deze grote update van Snappic hebben we de mogelijkheid toegevoegd om zelf je persoonlijke ansichtkaarten te maken. Ideaal voor vakantie!  

YepMedia - Schoolpraat app

YepMedia

Schoolpraat app

In opdracht van YepMedia uit Rotterdam ontwikkelden we de SchoolPraat app, dé slimme App voor alle basisscholen in Nederland!

Gerkimex - iPad App ontwikkeling

Gerkimex

iPad App ontwikkeling

Voor Gerkimex is een iPad App ontwikkeld waarmee de accountmanagers veel efficienter kunnen werken. Zo kunnen ze orders voor klanten inboeken, met actuele relatiegegevens van de klant door synchronisatie met de CRM-database.

Who? - Speel Who? met je Facebookvrienden

Who?

Speel Who? met je Facebookvrienden

Met trots introduceren we onze App Who? the Game, het meest sociale spel in de wereld. Who? is het spel dat gespeeld wordt met een Facebook vriend, met als doel de (gezamenlijke) vriend van je tegenstander te raden! 

FrisBEE - Santafy Me! app

FrisBEE

Santafy Me! app

Om helemaal in de Kerstsfeer te komen hebben we een app gebouwd, waarmee je een foto eenvoudig kunt aankleden in de gewenste Kerstuiting!