Synchronicity Productions - SYNKY 2.0

Synchronicity Productions

SYNKY 2.0

Na het succesvolle eerste project met SYNKY heeft een uitgebreide evaluatie plaatsgevonden en is de nieuwe verbeterde app gereed voor gebruik in de eerste projecten.

VKP - bedrijfsapp

VKP

bedrijfsapp

Voor VKP uit Kapelle is een nieuwe app ontwikkeld om diverse registraties van medewerkers te kunnen automatiseren.

SYNKY - Unieke app voor live animatie

SYNKY

Unieke app voor live animatie

Voor Stichting Synchronicity Productions is de app SYNKY ontwikkeld, waarmee met grote groepen mensen live animaties uitgevoerd kunnen worden op basis van individuele spraakinstructies. 

Digitale SchoolPas - Milieuvriendelijke schoolpas

Digitale SchoolPas

Milieuvriendelijke schoolpas

Digitale Schoolpas is een gratis smartphone app (beschikbaar voor iOS en Android) voor middelbare scholen, die is ontwikkeld als milieuvriendelijk alternatief voor de huidige plastic schoolpas. 

Applert - een krachtig signaal tijdens storingen

Applert

een krachtig signaal tijdens storingen

Server down? Intranet plat? Uw service-afdeling overspoeld door telefoontjes van verontruste gebruikers? Met Applert stelt u uw medewerkers en/of klanten snel en effectief gerust door heldere informatievoorziening.

 

!K-Fullness - De !Kapp

!K-Fullness

De !Kapp

In opdracht van !K Fullness hebben we de !Kapp gerealiseerd, de !Kapp is een hulpmiddel ter ondersteuning van mensen bij keuze afhankelijkheid in diverse relaties.

Ican - Ican, herstellen doe je samen!

Ican

Ican, herstellen doe je samen!

De app Ican is ontwikkeld voor vrouwen die te maken hebben met partnergeweld.

Snappic - Shoot & print 2.0

Snappic

Shoot & print 2.0

In deze grote update van Snappic hebben we de mogelijkheid toegevoegd om zelf je persoonlijke ansichtkaarten te maken. Ideaal voor vakantie!  

YepMedia - Schoolpraat app

YepMedia

Schoolpraat app

In opdracht van YepMedia uit Rotterdam ontwikkelden we de SchoolPraat app, dé slimme App voor alle basisscholen in Nederland!

Gerkimex - iPad App ontwikkeling

Gerkimex

iPad App ontwikkeling

Voor Gerkimex is een iPad App ontwikkeld waarmee de accountmanagers veel efficienter kunnen werken. Zo kunnen ze orders voor klanten inboeken, met actuele relatiegegevens van de klant door synchronisatie met de CRM-database.

Who? - Speel Who? met je Facebookvrienden

Who?

Speel Who? met je Facebookvrienden

Met trots introduceren we onze App Who? the Game, het meest sociale spel in de wereld. Who? is het spel dat gespeeld wordt met een Facebook vriend, met als doel de (gezamenlijke) vriend van je tegenstander te raden! 

PI Systems - iBOSS App

PI Systems

iBOSS App

Met de App kan de gebruiker op elk gewenst moment en vanaf elke locatie de dossiers inzien en foto’s toevoegen.

 

Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders - Ontwikkeling van een iPhone en Android App!

Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders

Ontwikkeling van een iPhone en Android App!

FrisBEE realiseerde een iPhone en Android smartphone App voor Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders. In deze App kunnen schuldenaren en professionals in de branche de beslagvrije voet berekenen. Daarnaast kan door middel van de incassokostencalculator de maximale incassokosten berekend worden én is er informatie beschikbaar over de organisatie.

Kuub Makelaars - Kuub Makelaars App

Kuub Makelaars

Kuub Makelaars App

Voor Kuub Makelaars Zierikzee is een interactieve iPad App ontwikkeld, waarbij de iPad App als een afstandbediening voor de aangesloten TV dient. Via een menu wordt de gekozen informatie getoond op de TV.

BarBoozter - BarBoozter - Cafe Speyk App

BarBoozter

BarBoozter - Cafe Speyk App

BarBoozter is een nieuw concept voor de horeca, the App that boosts your bar! 

Voor Cafe Speyk in Vlissingen is de eerste App opgezet, maar het succesvolle concept zal snel uitgerold worden bij meer cafe's. Het cafe kiest uit een aantal beschikbare modules de gewenste functionaliteiten in de App. 

NVMKA - Een richtlijnen App voor de NVMKA kaakchirurg

NVMKA

Een richtlijnen App voor de NVMKA kaakchirurg

Na een pitch heeft de NVMKA gekozen voor FrisBEE als bouwer van de nieuwe iPhone App voor de richtlijnen voor de behandeling van diverse afwijkingen. 

Tilroe Optiek - App voor Tilroe Optiek

Tilroe Optiek

App voor Tilroe Optiek

De Tilroe Optiek is vanaf nu ook te downloaden als Android (telefoon en tablet) App. Een app met een zeer mooie manier om de brillen te kunnen passen én delen. Daarnaast natuurlijk de mogelijkheid om een afspraak te maken en uitgebreide informatie terug te lezen!

FrisBEE - Santafy Me! app

FrisBEE

Santafy Me! app

Om helemaal in de Kerstsfeer te komen hebben we een app gebouwd, waarmee je een foto eenvoudig kunt aankleden in de gewenste Kerstuiting!

Domburg Classic - Domburg Classic 2011 app

Domburg Classic

Domburg Classic 2011 app

Voor Domburg Classic hebben we de eerste Domburg Classic 2011 iPhone app gebouwd. Met deze app kunnen foto's gemaakt worden met een iPhone waar de app op staat en kunnen deze foto's direct op de website van Domburg Classic 2011 geplaatst worden.