Gerkimex

iPad App ontwikkeling

Over de opdracht

Gerkimex werkt nu al ruim 2 jaar met een door FrisBEE ontwikkelde website / webshop / back-office systeem voor de registratie van orders. Periodiek wordt vanuit het administratiesysteem de beschikbare producten en klantgegevens ingelezen, die verwerkt worden in het online systeem.

App voor iPad
In de volgende efficiencyslag van Gerkimex is een iPad App gerealiseerd waarmee de klant nu ook kan bestellen via een App. Via de App kunnen ook niet-klanten het assortiment bekijken, maar reeds bestaande klanten kunnen inloggen met dezelfde inlogggevens als op de website. 

In de App kan een bestaande klant zijn eerder gemaakte bestellingen inzien en nieuwe bestellingen plaatsen, waarbij alle prijsafspraken netjes verwerkt zijn in de App. 

Efficenter werken
Een belangrijke efficiencyslag is behaald doordat de accountmanagers nu via de App direct orders kunnen boeken samen met of voor de klant. Door in te loggen met zijn eigen gegevens en hierna de klant te selecteren, wordt het mogelijk om alle bestaande prijsafspraken te zien, nieuwe extra kortingen te verwerken maar ook alle interactie met de klant terug te zien via de koppeling met het CRM-systeem.

Offline beschikbaar
Naast bestellingen worden ook de andere klantcontacten zoals mancomeldingen, speciale afspraken en/of klachten inzichtelijk waardoor de accountmanager nog beter zijn werk kan doen. Ook zonder internetverbinding werkt de App prima, de order wordt dan tijdelijk opgeslagen op de iPad. Zodra de accountmanager weer een werkende internetverbinding heeft wordt de nieuwe opdracht doorgezet naar het online back-office systeem en kan er gestart worden met de verwerking van de order. 

Beschikbaar voor iPad


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Gerkimex

Magazijnmodule

Voor Gerkimex hebben we een speciale magazijnmodule ontwikkeld waarmee de medewerkers eenvoudig producten van locatie kunnen wisselen. 

Lees verder

Gerkimex

Restyle website

Voor Gerkimex hebben we de website en het complete bestelsysteem volledig in het nieuw gestoken. De site is nu volledig responsive gemaakt en daardoor kunnen de bestellingen nu vanaf elk apparaat eenvoudig en duidelijk gedaan worden.

Lees verder

Gerkimex

Dashboard met verkoopoverzicht

Gerkimex zocht een verkoopoverzicht dashboard, waarop in één oogopslag duidelijk de verkoopcijfers van meerdere jaren zijn afgezet. Natuurlijk kwamen ze uit bij FrisBEE!

Lees verder

Gerkimex

Nieuwe website en back office oplossing

Voor Gerkimex is een nieuwe website gebouwd, met voor de geregistreerde klant een uitgebreide bestelmodule. Via het back office systeem worden de bedrijfsprocessen efficienter ingericht.

Lees verder