Gerkimex

Dashboard met verkoopoverzicht

Over de opdracht

Het voor Gerkimex gerealiseerde verkoopdashboard geeft in één oogopslag duidelijk de verkoopcijfers van meerdere jaren per klant, product of de inkoopcijfers bij een leverancier. 

Automatisering en analyse
Normaal werden deze cijfers uit diverse losse Excel-bestanden gehaald en met ingewikkelde macro's aan elkaar gekoppeld en met elkaar vergeleken. Nu is deze informatie allemaal in het gerealiseerde backoffice systeem beschikbaar. Alle inkoopprijzen, opdrachten en productgegevens zijn in een altijd actueel dashboard zichtbaar gemaakt.

Naast het feit dat het enorm veel tijd kostte om het overzicht handmatig te maken (met kans op fouten), levert een actueel dashboard een enorme winst op als sturingsinstrument. 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Gerkimex

Magazijnmodule

Voor Gerkimex hebben we een speciale magazijnmodule ontwikkeld waarmee de medewerkers eenvoudig producten van locatie kunnen wisselen. 

Lees verder

Gerkimex

Restyle website

Voor Gerkimex hebben we de website en het complete bestelsysteem volledig in het nieuw gestoken. De site is nu volledig responsive gemaakt en daardoor kunnen de bestellingen nu vanaf elk apparaat eenvoudig en duidelijk gedaan worden.

Lees verder

Gerkimex

iPad App ontwikkeling

Voor Gerkimex is een iPad App ontwikkeld waarmee de accountmanagers veel efficienter kunnen werken. Zo kunnen ze orders voor klanten inboeken, met actuele relatiegegevens van de klant door synchronisatie met de CRM-database.

Lees verder

Gerkimex

Nieuwe website en back office oplossing

Voor Gerkimex is een nieuwe website gebouwd, met voor de geregistreerde klant een uitgebreide bestelmodule. Via het back office systeem worden de bedrijfsprocessen efficienter ingericht.

Lees verder