TOP-Recreatie

Restyle Recreatheek

Over de opdracht

In opdracht van TOP-Recreatie hebben we de Recreatheek volledig vernieuwd. Een geheel nieuw responsive design maar ook qua techniek is de Recreatheek helemaal vernieuwd.

Responsive design
Met het nieuwe responsive design is het voor alle gebruikers mogelijk gemaakt om de nieuwe website goed te bekijken op elk apparaat. Of dat nu een desktop computer, tablet of mobiele telefoon is, de layout van de website past zich perfect aan aan de beschikbare ruimte.

Objectoriented basis
Ook de techniek achter de Recreatheek is grondig onder handen genomen. Vanaf nu wordt er gewerkt met een object georienteerde basis zodat het beheer van de code een stuk verbeterd is. Toekomstige aanpassingen zullen daardoor sneller mogelijk worden en ook het oplossen van bugjes zal sneller gaan. 
Met de objectoriented basis is een robuust systeem neergezet, waarvan de campings de komende jaren enorm veel profijt gaan hebben.

Vernieuwde export programmaboekje
De export van het programmaboekje is een onderdeel dat in de nieuwe Recreatheek versimpeld is. Via een duidelijk stappenplan wordt het uiteindelijke product, een programma of een programmaboekje, in PDF geexporteerd in de gekozen opmaak.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

TOP-Recreatie

online inschrijfmodule

De nieuwe inschrijfmodule voor camping-gasten zorgt voor een boost van de Recreatheek. Hoe COVID-19 soms toch positief uitpakt...

Lees verder

TOP Recreatie

planmodule

Een visuele tool om medewerkers in te plannen. FrisBEE bouwde het omvangrijke systeem van TOP Recreatie verder uit met deze nieuwste functionaliteit.

Lees verder

TOP-Recreatie

Restyling website

In voorbereiding op het seizoen 2015 heeft TOP-Recreatie een grafische restyling van de website laten uitvoeren. 

Lees verder

TOP-Recreatie

Grafische en technische update website

Voor TOP-Recreatie uit Middelburg hebben we de bestaande website voorzien van een nieuwe vormgeving en volledig technisch geupdate naar de nieuwste technieken.

Lees verder