GVB

Pin-integratie in app

Over de opdracht

In navolging van HTM besluit ook GVB haar verouderde Handheld Units in te ruilen voor Android apparaten. Door het succes van de Haagse app en het enthousiasme over de samenwerking met FrisBEE hoeft GVB niet lang na te denken over een nieuwe software-ontwikkelaar. FrisBEE bouwt voor GVB een Android-app voor de controleurs, waarmee uitgeschreven proces-verbalen direct betaald kunnen worden.

Direct boetes afrekenen
In de nieuwe app werkt de controleur snel en intuïtief, mede dankzij de strakke vormgeving. Een medewerker meldt zichzelf aan, selecteert de instaphalte en start direct een controle. Een proces-verbaal opmaken is in enkele stappen klaar. Direct afrekenen van een boete is mogelijk door de in-app integratie en pin-apparatuur van SumUp.

NFC koppeling
Controleurs vormen eenvoudig teams door gebruik te maken van de NFC (Near Field Communication) techniek. Simpelweg koppelen of juist ontkoppelen door de apparaten bij elkaar te houden! De controle voor het volledige team wordt ingesteld door één hoofdverantwoordelijke - snel en efficiënt.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!