Restyle Merlijn

Grafische restyle website

Over de opdracht

Al sinds 2002 is Merlijn klant bij FrisBEE en inmiddels zijn we toe aan de derde grote aanpassing in de grafische vormgeving van de website. Merlijn bestaat namelijk 10 jaar en dus een uitgelezen mogelijkheid voor een verfrissende nieuwe vormgeving. Naast de nieuwe vormgeving hebben we vooral in de code veel aanpassingen gemaakt.

De oude code is volledig vervangen door nieuwe robuustere code en is alle Flash content vervangen door CSS3. Hiermee wordt de website sneller geladen in de nieuwe browsers en is de website voorbereid op de toekomst!

Nieuw is ook het kunnen delen van alle content via de diverse sociale netwerken. In deze tijd een bijna onmisbaar onderdeel op een website, waarbij vooral Facebook een populair medium is onder de gasten van de Merlijn. 

Merlijn is een tot luxe passagiersschip omgebouwde binnenvaartschip, dat flexibel in locatie, inrichting en verzorging is. Merlijn wordt naar wens omgetoverd tot trouwzaal, feestruimte, vergaderzaal, discussie- of instructieruimte, expositie- of theaterzaal, lounge met restaurant, bar met open haard... 

Op de Merlijn kan het allemaal! De website geeft in drie talen (Nederlands, Engels en Duits) informatie over het schip, de diverse mogelijkheden die Merlijn biedt en de vaarroutes. 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Merlijn

restyle website, reservering- en boekingssysteem

De site van Merlijn is compleet opnieuw vormgegeven en nu ook volledig responsive. Daarnaast is een compleet reserverings- en boekingssysteem toegevoegd, dat een enorme tijdsbesparing oplevert voor Merlijn.

Lees verder