Zwemschool Zeeland

Website met inschrijfmodule

Over de opdracht

Zwemschool Zeeland is een particuliere zwemschool gevestigd in Vlissingen. In het zwembad staan gediplomeerde en bekwame instructeurs garant voor persoonlijke aandacht en vakkundigheid. Bij al de zwemactiviteiten staat het (leren) zwemmen en bewegen in het water met plezier voorop!

Frisse vormgeving en inschrijfmodule
Dat plezier moest al beginnen met de inschrijving op de website. Een frisse nieuwe vormgeving die past bij de hedendaagse tijd was een grote wens van Zwemschool Zeeland. Op de nieuwe responsive website kunnen de ouders hun kinderen makkelijk zelf opgeven. Met een Mollie betaling wordt het inschrijfbedrag direct voldaan. 

Vanaf nu is het dus mogelijk om je via de website op te geven voor alle diensten van Zwemschool Zeeland. Betaling van het verschuldigde inschrijfbedrag gaat via je eigen bankomgeving. Zwemschool Zeeland kan de nieuwe inschrijvingen eenvoudig periodiek exporteren, waarna de ouders verder buiten het systeem om geïnformeerd worden over plaatsing in de zwemlessen.

Volledig beheerbaar
Natuurlijk is de volledige site volledig beheerbaar via WebMan, de eigen beheermodule van FrisBEE. Zwemschool Zeeland kan dus zelf, op elk gewenst moment, de benodigde aanpassingen maken in (menu)structuur en inhoud (tekst en afbeeldingen). 


Terug Neem vandaag nog contact op!