Boatcare Zeeland

Branding startende onderneming

Over de opdracht

Een goede huisstijl laat zien wat het bedrijf doet en waar het voor staat. Tijdens een interview tussen FrisBEE en Boatcare Zeeland zijn de kernwaarden van het bedrijf besproken. Zo werd snel duidelijk dat het gaat om een nuchter, eigentijds bedrijf met een passie voor water.

FrisBEE komt in elke logo/huisstijl opdracht met twee verschillende voorstellen voor het logo, de huisstijl en de kleurstelling. Bij alle voorstellen wordt rekening gehouden met het gebruik in zowel drukwerk en signing als in digitale media.

Wat een goede huisstijl doet voor uw bedrijf

Zeker voor een startende onderneming is een tijdloos logo belangrijk. Met een goed ontwerp laat u uw doelgroep zien dat u serieus met uw bedrijf aan de slag bent en daarmee verdient u de investering snel terug.

Het logo van Boatcare Zeeland is een versimpelde vorm van een jacht met de bedrijfsnaam in een modern lettertype. Een krachtig en tijdloos logo wat direct laat zien wat het bedrijf doet. 

Kleuren kiezen

Een huisstijl bestaat niet alleen uit een professioneel logo. Kleuren associëren ook met de identiteit van een bedrijf. Verschillende onderzoeken hebben de psychologische effecten van kleuren aangetoond. In combinatie met professionele fotografie vormen kleuren het imago van een bedrijf: dat wat u wilt uitstralen naar uw doelgroep.

Het kleurenpalet voor Boatcare Zeeland bestaat uit gedempte tonen blauw, grijs en koper. In combinatie met streken van waterverf verbeeldt de huisstijl duidelijk het gevoel van water. Maar het roept ook het gevoel op van kwaliteit, luxe en betrouwbaarheid. De heldere, hoogwaardige fotografie maakt het beeld compleet.

Huisstijl laten verzorgen door FrisBEE

Denkt u na over het starten van een onderneming en zoekt u advies? Of heeft u al langere tijd dezelfde huisstijl en voldoet deze niet meer aan de wensen? FrisBEE gaat graag met u in gesprek over het belang van uw zakelijke identiteit.

 


Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Boatcare Zeeland

Website en huisstijl start-up

Boatcare Zeeland zoekt een logo, huisstijl en website die hun passie voor water verbindt met kwaliteit en vakmanschap in jachtonderhoud.

Lees verder