maatwerk systemen

Specifieke internetoplossingen

WebMan wordt ingezet voor responsive websites, maar ook voor alle specifieke internetoplossingen zoals een back office, urenregistratiesysteem, planningsmodule, reserveringsmodule of crm-systeem (customer relation management).

Backoffice

FrisBEE heeft voor meerdere klanten een back office systeem ontwikkeld, waarbij automatisering van bedrijfsprocessen een grote toegevoegde waarde levert. Zoekt u een passende technische oplossing voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!


Urenregistratie

Een mooi voorbeeld van de enorme mogelijkheden van WebMan zijn de urenregistratiemodules. Uw medewerkers vullen hun gewerkte uren niet op papier in, maar via een web- of appmodule zodat deze direct in de database geplaatst worden.

Verificatie of fiattering van de uren kan op diverse manieren gerealiseerd worden, afhankelijk van uw wensen of huidige manier van werken.

Planningsmodule

Medewerkers inplannen én greep houden op projecten? Dit kan allemaal met de planningsmodules van FrisBEE. 

Op basis van uw huidige bedrijfsproces realiseren wij de digitale variant in WebMan. De gegevens komen direct in de database terecht, wat vele extra handelingen mogelijk maakt.

Ook eens inventariseren wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op!