WeBook

exclusieve thema fotoboeken

Over de opdracht

Om in de concurrerende markt van de foto-albums een plekje te veroveren, legt WeBook de nadruk op haar unieke kracht: samen werken aan hoogwaardige, professioneel vormgegeven fotoboeken.  

Ontwerpen van een ontwerper
Om de consument te inspireren heeft WeBook een grote verscheidenheid aan themaboeken laten ontwerpen door FrisBEE: van lief tot uitbundig, van rustiek tot modern. Leg speciale herinneringen vast, zoals de geboorte van een kind of een bruiloft. Of maak een vakantie-album voor gezinsreizen en vakanties, of een jaarboek van klas of vereniging. Voor alle herinneringen biedt WeBook een exclusieve ontwerperscollectie van fotoboek-thema's. Nieuwe thema's worden met regelmaat toegevoegd aan de website en app van WeBook. 

Blanco boeken
Niet iedereen wil een thema-boek. daarom heeft FrisBEE ook een blanco template ontworpen voor gebruik in de WeBook website en app. De pagina's worden dan bijna volledig opgevuld door de foto's, zonder verdere vormgeving. 

Beta-testen
Voorlopig is de bestelmodule van WeBook nog in beta-testing-modus, maar binnenkort worden de website en app opengesteld voor ‘het grote publiek’. We houden u op de hoogte!


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

WeBook

winterthema en campagne

Voor wintersporters die hun vakantie willen vastleggen, heeft WeBook een nieuw fotoboek-thema laten ontwerpen.

Lees verder

WeBook

Fotoboeken platform

Samen met oude bekende Snappic ontwikkelde FrisBEE een app en website waar meerdere personen samen één fotoboek kunnen ontwerpen.

Lees verder

WeBook

Fotoboeken platform

WeBook is een eenvoudige en leuke manier om met meerdere personen een prachtig fotoboek te maken (maar alleen mag het natuurlijk ook). 

Lees verder