Southwest Campers

Verhuurmodule en webshop

Over de opdracht

Southwest Campers verbouwt en verhuurt campers op basis van de Volkswagen Transporter. De huurder hoeft geen concessies meer te doen aan comfort door het standaard ingebouwde vaste bed én toilet.

De nieuwe website moest het gevoel van avontuurlijk reizen combineren met het moeiteloos reserveren van een camper. Op de nieuwe responsive website kunnen geïnteresseerden eenvoudig een camper huren of een opdracht geven om een VW Transporter bus om te laten bouwen tot camper. Door de geautomatiseerde verhuurmodule is het verhuurproces zowel voor huurders als Southwest Campers radicaal vereenvoudigd en versneld! 

Verhuurmodule
Door de geautomatiseerde verhuurmodule zijn handmatige taken verleden tijd. Voorheen werden planningen in losse Excel-documenten bijgehouden, contracten handmatig ondertekend en facturen handmatig verzonden. Dankzij automatisering gebeurt dit nu allemaal moeiteloos en efficiënt!

Reserveringen
Huurders krijgen op de website een intuïtieve reserveringservaring. Na het bekijken van de beschikbaarheid in de kalender vul je eenvoudig de reserveringsgegevens in. Het verhuurcontract wordt digitaal getoond en ondertekend, en de betaling wordt veilig en betrouwbaar verwerkt via Mollie. Reserveren is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Wat een tijdwinst voor beide partijen! Geen Excel-document meer om de planning bij te houden, maar altijd een up-to-date kalender met de actuele reserveringen. Geen huurders die het PDF verhuurcontract moeten uitprinten, ondertekenen, inscannen en retourneren, maar simpelweg online het verhuurcontract ondertekenen. Geen werk meer om handmatig te factureren en de betalingen bij te houden, maar een directe online Mollie betaling én een frontoffice waar vandaan een herinnering gestuurd wordt. 

Webshop
Naast de verhuurmodule is ook een webshop opgezet, waarmee de vakantieganger aanvullende artikelen kan bestellen voor de camper. Ook hier een duidelijke interface, overzichtelijke stappen én een online betaling met Mollie. Zo wordt het camperavontuur voor de huurder nog comfortabeler en completer!

Frontoffice
Southwest Campers kan vanuit het op maat gemaakte frontoffice alle reserveringen inzien en eventueel gegevens wijzigen. Het is ook mogelijk om een reservering voor te bereiden, waarna deze verstuurd wordt aan de huurder. Deze hoeft de reservering alleen nog te controleren, ondertekenen en online te betalen.

Daarnaast kunnen alle facturen geëxporteerd worden en indien nodig herinneringen worden verstuurd. 

Frisse vormgeving
Een frisse nieuwe vormgeving die past bij de hedendaagse tijd was een grote wens van Southwest Campers. De website moest vrijheid en avontuur uitademen en tegelijkertijd overbrengen dat Southwest Campers een betrouwbare partner is voor de verhuur en verbouw van VW Transporter campers. 

Ontdek de enthousiaste testimonials van vakantiegangers op www.southwestcampers.nl en laat je inspireren door hun positieve ervaringen.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!