Zeeuwse Connectie

Zeeuwse Vacaturebank

Over de opdracht

Vacatures, opdrachten en stageplaatsen in Zeeland, voor WO, HBO & MBO, centraal vindbaar en goed selecteerbaar te maken ... Dat was de doelstelling van de Zeeuwse Connectie toen zij bij ons kwamen. Na een pitch met diverse Zeeuwse partijen werd gekozen voor FrisBEE en zijn we gestart met dit project.

ZeeuwseVacaturebank.nl
Voor de Zeeuwse Connectie was het versnipperde aanbod van banen in Zeeland al jaren een doorn in het oog. Een slechte zaak voor zowel bedrijven als werkzoekenden, een onoverzichtelijk banenaanbod verstoort verder de mobiliteit. Eén centrale plaats voor vacatures in Zeeland was het streven. Dat is nu gerealiseerd met de ZeeuwseVacaturebank.nl

ZeeuwseStagebank.nl
Een tweede belangrijke doelstelling was het creëren van een centrale plaats waar ondernemingen hun stageplaatsen konden aanbieden. Want het binden van jonge medewerkers aan Zeeland is een belangrijke doelstelling in het verbeteren van de leefbaarheid van de Provincie. Via ZeeuwseStagebank.nl is er nu deze centrale plek!

Uitgebreide zoekmogelijkheid
Om het de bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken de ideale vacature te laten vinden, is gekozen voor een zeer uitgebreide zoekfunctie. Via diverse zoekcriteria kan de werkzoekende zijn ideale combinatie maken en deze vanuit zijn profiel toepassen op de beschikbare functies. Zo krijgt de gebruiker het snelst de ideale baan voor hem/haar in beeld.

Frontoffice
Via een eigen frontoffice kan een werkgever of een werving&selectie bureau gemakkelijk de beschikbare vacatures en stages plaatsen. Via de overzichtspagina worden de statistieken continu bijgewerkt zodat de organisatie goed de interesse in de gaten kan houden. 

Automatische koppelingen
Voor de powerusers is er een API beschikbaar waarmee eenvoudig de beschikbare vacatures in de database geplaatst kunnen worden. 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Zeeuwse Connectie

zoekfunctie vacatures

De Zeeuwse Vacaturebank blijft doorontwikkelen, dit keer met een handige zoektool voor werkgevers!

Lees verder

Zeeuwse Connectie

Eindexamencadeau

Een website speciaal voor eindexamenkandidaten. Schrijf je nu in voor de Zeeuwse Connectie en krijg een welkomstcadeau ter waarde van 225 euro!

Lees verder

Zeeuwse Connectie

uitgebreid profiel werkzoekende

Werkzoekenden kunnen vanaf nu op de ZeeuwseVacaturebank.nl een volledig profiel samenstellen. Handig!

Lees verder

HR Netwerk Zeeland

Kennisplatform voor HR

Samenwerken, kennis delen en elkaar helpen op het gebied van HR-vraagstukken, dat is het doel van HR Netwerk Zeeland. FrisBEE tekent voor de bouw van dit online communicatie platform.

Lees verder