Vuljeduikfles

SMS alert bij storingen

Over de opdracht

Na het opleveren van de app Vul je Duikfles voor Duikcentrum de Witte Boulevard blijven we samen verder kijken hoe we de installatie verder kunnen verbeteren. In de app zit al een mogelijkheid om snel een storing bij een vulstation te melden. Wat nog idealer zou zijn, is voordat een storing optreedt al een melding krijgen. Zo ontwikkelden we de SMS alert dienst.

Arduino
Door het gebruik van de industriële Arduino in de nieuwe app-installatie, hebben we nu de mogelijkheid om drukwaardes te meten en door te geven aan de server. Bij bepaalde onder- of overwaardes wordt nu direct de storingsdienst van Vul je Duikfles gealarmeerd via SMS.

Frontoffice en SMS
In het Frontoffice van Vul je Duikfles worden de waardes van de verschillende vulstations overzichtelijk weergegeven. Hierdoor hebben de medewerkers continu inzicht in de actuele waardes van de verschillende stations. Op het moment dat de waardes boven of onder bepaalde grenswaardes gaan, wordt door het systeem automatisch een SMS gestuurd naar de gekoppelde storingsdienst. Deze kan daarmee, voordat er daadwerkelijk een storing optreedt, naar het vulstation rijden en het probleem verhelpen!


Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

vuljeduikfles

innovatieve duik app

Vulstations voor duikflessen werken op muntgeld. Onhandig voor de duiker en een inbraak-risico. Op zoek naar een alternatieve oplossing dus: het liefst een app.

Lees verder