Gerkimex - Restyle website

Gerkimex

Restyle website

Voor Gerkimex hebben we de website en het complete bestelsysteem volledig in het nieuw gestoken. De site is nu volledig responsive gemaakt en daardoor kunnen de bestellingen nu vanaf elk apparaat eenvoudig en duidelijk gedaan worden.

TOP-Recreatie - Restyle Recreatheek

TOP-Recreatie

Restyle Recreatheek

In opdracht van TOP-Recreatie hebben we de Recreatheek volledig vernieuwd. Een geheel nieuw responsive design maar ook qua techniek is de Recreatheek helemaal vernieuwd.

Notaris Herwig - Responsive website

Notaris Herwig

Responsive website

De website van Notaris Herwig is volledig vernieuwd, een nieuw responsive design én een compleet nieuwe technische achterkant maken de website weer helemaal passen bij de tijd van nu.

Zeeuwse Connectie Projecten - Zeeuwse Vacaturebank

Zeeuwse Connectie Projecten

Zeeuwse Vacaturebank

Vacatures, opdrachten en stageplaatsen in Zeeland, voor WO, HBO & MBO, centraal vindbaar en goed selecteerbaar te maken ... dat is de doelstelling van de nieuwe website ZeeuwseVacaturebank.nl!

Synchronicity Productions - SYNKY 2.0

Synchronicity Productions

SYNKY 2.0

Na het succesvolle eerste project met SYNKY heeft een uitgebreide evaluatie plaatsgevonden en is de nieuwe verbeterde app gereed voor gebruik in de eerste projecten.

Assurantieclubs - website, ledenregistratie, aanmeldmodule

Assurantieclubs

website, ledenregistratie, aanmeldmodule

In navolging van twee eerdere Assurantieclubs hebben ook LAC Zuid, FiDiB en VPV Rotterdam besloten om met het systeem aan de slag te gaan. Eerst zijn de tijdens een bijeenkomst geopperde verbeterpunten doorgevoerd.

Werken voor Zeeland - Vacaturebank

Werken voor Zeeland

Vacaturebank

Werken voor Zeeland is hét Zeeuwse Mobiliteitsnetwerk waarin meer dan 30 samenwerkende ABP aangesloten organisaties één Zeeuwse arbeidsmarkt stimuleren.

Walchers Wonder - Logo, huisstijl en website

Walchers Wonder

Logo, huisstijl en website

Voor de nieuwe Verloskundigenpraktijk Walchers Wonder is een volledige huisstijl, een flyer en een nieuwe website ontwikkeld.

 

Vlissingse Bedrijven Club - website, logo, huisstijl

Vlissingse Bedrijven Club

website, logo, huisstijl

Voor de Vlissingse Bedrijven Club (VBC) is een nieuwe responsive website ontwikkeld. De VBC is de belangenbehartiger van bedrijven gevestigd in Vlissingen.

Flits en Fun - website, bestelmodule, backoffice

Flits en Fun

website, bestelmodule, backoffice

Flits & Fun, de leukste schoolfotograaf van Zeeland, werkt vanaf nu met een compleet nieuw systeem gebouwd door FrisBEE.

VKP - bedrijfsapp

VKP

bedrijfsapp

Voor VKP uit Kapelle is een nieuwe app ontwikkeld om diverse registraties van medewerkers te kunnen automatiseren.

Kuub Makelaars - responsive website

Kuub Makelaars

responsive website

Voor Kuub Makelaars uit Goes is deze nieuwe responsive website opgezet die de gebruiker nog beter en sneller voorziet van de juiste informatie.

SYNKY - Unieke app voor live animatie

SYNKY

Unieke app voor live animatie

Voor Stichting Synchronicity Productions is de app SYNKY ontwikkeld, waarmee met grote groepen mensen live animaties uitgevoerd kunnen worden op basis van individuele spraakinstructies. 

Plano Plastics - Intern ordervolgsysteem

Plano Plastics

Intern ordervolgsysteem

Voor Plano Plastics uit Eindhoven heeft FrisBEE een compleet nieuw intern ordervolgsysteem opgezet, waarmee alle orders van de toeleveranciers in het bedrijf gevolgd kunnen worden. 

Mol Makelaars - Restyling website

Mol Makelaars

Restyling website

Mol Makelaars zocht een professionele website, voor een lage prijs. Een hippe one-pager (een website met maar één pagina) was het resultaat.

Tilroe Optiek - responsive website

Tilroe Optiek

responsive website

Na een uitstapje bij een andere leverancier is Tilroe Optiek uit Vlissingen weer terug voor een nieuwe responsive website.

Krijger & Dieleman - Flyers huis-aan-huis

Krijger & Dieleman

Flyers huis-aan-huis

Ondanks het feit dat hun website bij een gespecialiseerd makelaarsnetwerk is ondergebracht, weet Krijger & Dieleman met enige regelmaat FrisBEE te vinden als het gaat om actie-communicatie en het bijbehorende drukwerk.

Zeeuwse Concertzaal - Agenda-gedreven website

Zeeuwse Concertzaal

Agenda-gedreven website

De Zeeuwse Concertzaal wil een nieuwe website, die een jongere doelgroep moet aanspreken (maar de bestaande doelgroep niet mag afschrikken) en nadrukkelijker de uit-agenda onder de aandacht brengt.

Digitale Schoolpas - Flyers voor scholen

Digitale Schoolpas

Flyers voor scholen

De Digitale SchoolPas is ontwikkeld als milieuvriendelijk alternatief voor de huidige plastic schoolpas. Leerlingen kunnen zich met de app o.a. identificeren bij schoolfeesten en materialen lenen in de mediatheek.

Digitale SchoolPas - Milieuvriendelijke schoolpas

Digitale SchoolPas

Milieuvriendelijke schoolpas

Digitale Schoolpas is een gratis smartphone app (beschikbaar voor iOS en Android) voor middelbare scholen, die is ontwikkeld als milieuvriendelijk alternatief voor de huidige plastic schoolpas. 

Verloskundigen Vlissingen - responsive website

Verloskundigen Vlissingen

responsive website

Voor de Verloskundigen Groepspraktijk Vlissingen hebben we een mooie responsive website mogen ontwikkelen. Met frisse, vrouwelijke kleuren en beelden waar elke zwangere vrouw blij van wordt!

Snappic - Bestelmodule foto's

Snappic

Bestelmodule foto's

Voor Snappic is eerder het succesvolle concept ontwikkeld voor het eenvoudig bestellen van foto's via een app. Na het succes van de app is deze nu uitgebreid met een webmodule. Voortaan kun je dus ook achter je computer eenvoudig foto's bestellen.

Janse Geveltechniek - Nieuwe responsive website

Janse Geveltechniek

Nieuwe responsive website

Na een uitstapje bij een andere leverancier is Janse Geveltechniek weer terug bij FrisBEE gekomen voor een mooie nieuwe responsive corporate website. 

Van Jole - Restyling website

Van Jole

Restyling website

Voor Van Jole Advies en Management restylen we de bestaande website (en dus content) met een fris, modern en toch zakelijk responsive design. Helemaal passend bij de organisatie!

Applert - een krachtig signaal tijdens storingen

Applert

een krachtig signaal tijdens storingen

Server down? Intranet plat? Uw service-afdeling overspoeld door telefoontjes van verontruste gebruikers? Met Applert stelt u uw medewerkers en/of klanten snel en effectief gerust door heldere informatievoorziening.

 

Codex Groep - Corporate identity

Codex Groep

Corporate identity

Voor de Codex Groep realiseerden we een nieuwe corporate identity, van visitekaartje via envelop en briefpapier tot aan de nieuwe website. 

Heemkundige Kring Walcheren - Nieuwe responsive website

Heemkundige Kring Walcheren

Nieuwe responsive website

Voor de Heemkundige Kring Walcheren hebben we een nieuwe responsive website opgezet. De Stichting is daarmee helemaal klaar voor de toekomst.

Gerkimex - Dashboard met verkoopoverzicht

Gerkimex

Dashboard met verkoopoverzicht

Gerkimex zocht een verkoopoverzicht dashboard, waarop in één oogopslag duidelijk de verkoopcijfers van meerdere jaren zijn afgezet. Natuurlijk kwamen ze uit bij FrisBEE!

Tandartspraktijk Paul en de Witte - Huisstijl & drukwerk

Tandartspraktijk Paul en de Witte

Huisstijl & drukwerk

Al jaren verzorgt FrisBEE het drukwerk voor tandartsenpraktijk Paul en de Witte.

Theaterproductiehuis Zeelandia - Website Nazomerfestival

Theaterproductiehuis Zeelandia

Website Nazomerfestival

FrisBEE is al sinds 2001 actief betrokken bij de website van het Zeeland Nazomerfestival. Voor de eerste keer tekent FrisBEE zowel voor de vormgeving als de technische realisatie van deze nieuwe responsive website!

LAC Noord - Nieuwe website!

LAC Noord

Nieuwe website!

Voor de Limburgse Assurantieclub Noord is een compleet nieuwe website opgezet, waarmee de leden zich eenvoudig kunnen aanmelden voor de bijeenkomsten. 

DoenKids - nieuwe vormgeving Activitheek

DoenKids

nieuwe vormgeving Activitheek

In de nieuwe versie van de Activitheek van Doenkids is een nieuwe vormgeving geïntroduceerd én een volledig nieuwe zoekfunctie opgezet. 

!K-Fullness - De !Kapp

!K-Fullness

De !Kapp

In opdracht van !K Fullness hebben we de !Kapp gerealiseerd, de !Kapp is een hulpmiddel ter ondersteuning van mensen bij keuze afhankelijkheid in diverse relaties.

Waterlodge - Logeren op het water?

Waterlodge

Logeren op het water?

In opdracht van Hansa Watersport BV is een uitnodigende responsive website opgezet voor de unieke Waterlodge. Lekker logeren op het water in het Goese Sas? Dan kan!

SMPV - Responsive website

SMPV

Responsive website

Voor de Stichting Moerman Promotie Vlissingen (SMPV) is een nieuwe responsive website opgezet. Nu zien gebruikers op alle apparaten een verzorgde website, waarvan de layout zich automatisch aanpast aan het scherm.

Dijkwel Auto Shopping Centre - Renault dealer site

Dijkwel Auto Shopping Centre

Renault dealer site

Voor dé Renault specialist in Zeeland maakten we deze responsive website om nog eens duidelijk de kennis en ervaring die Dijkwel Auto Shopping Centre heeft te benadrukken!

Ican - Ican, herstellen doe je samen!

Ican

Ican, herstellen doe je samen!

De app Ican is ontwikkeld voor vrouwen die te maken hebben met partnergeweld.

Assurantie Club Zeeland - Nieuwe website + backoffice

Assurantie Club Zeeland

Nieuwe website + backoffice

Voor de Assurantie Club Zeeland hebben we een compleet nieuwe website met achterliggend backoffice systeem opgezet.

TOP-Recreatie - Restyling website

TOP-Recreatie

Restyling website

In voorbereiding op het seizoen 2015 heeft TOP-Recreatie een grafische restyling van de website laten uitvoeren. 

Instroomscanner - Instroomscanner is de tool voor werkgevers

Instroomscanner

Instroomscanner is de tool voor werkgevers

De instroomscanner.nl signaleert subsidies en regelingen bij de instroom van medewerkers, stagiairs en sollicitanten. De ideale tool voor alle werkgevers!

Snappic - Shoot & print 2.0

Snappic

Shoot & print 2.0

In deze grote update van Snappic hebben we de mogelijkheid toegevoegd om zelf je persoonlijke ansichtkaarten te maken. Ideaal voor vakantie!  

Tandartsen Waarneemkring - Responsive website met uitgebreid back-office

Tandartsen Waarneemkring

Responsive website met uitgebreid back-office

Voor de Tandartsen Waarneemkring Walcheren hebben we een nieuwe responsive website opgezet met een uitgebreid back-office. 

WhisperPower - Uitgebreide meertalige website

WhisperPower

Uitgebreide meertalige website

Voor WhisperPower hebben we deze grote meertalige website opgezet. Met behoud van de oude vormgeving moest een website neergezet worden waarmee de achterstand met de concurrentie werd ingehaald ... in die missie zijn we meer dan geslaagd!

Walcheren voor Elkaar - Responsive website

Walcheren voor Elkaar

Responsive website

Een responsive website voor de 3 Walcherse gemeentes Middelburg, Veere en Vlissingen, waarmee ze hun inwoners informeren over de veranderingen die op stapel staan door de overheveling van landelijke politieke taken naar de gemeenten. 

YepGo - Een nieuwe website

YepGo

Een nieuwe website

Voor YepGo (een onderdeel van TOP-Recreatie) is een nieuwe website gecreëerd. YepGo verzamelt de leukste recreatieparken voor families van Nederland en zet ze overzichtelijk bij elkaar op één website.

YepMedia - Schoolpraat app

YepMedia

Schoolpraat app

In opdracht van YepMedia uit Rotterdam ontwikkelden we de SchoolPraat app, dé slimme App voor alle basisscholen in Nederland!

Tandartspraktijk Arratoon - Grafisch visueel sterke website

Tandartspraktijk Arratoon

Grafisch visueel sterke website

Met de verhuizing naar een compleet nieuw pand en de introductie van een nieuwe vormgeving is besloten om FrisBEE een compleet nieuwe website te laten ontwikkelen. Doel: een grafisch visueel aantrekkelijke én informatieve website.

Backoffice oplossing Kids & Co - Backoffice Kids & Co

Backoffice oplossing Kids & Co

Backoffice Kids & Co

Voor Kids & Co hebben we een compleet backoffice systeem opgezet waarmee de medewerkers op de verschillende locaties de financiële afrekening per periode kunnen verrichten. 

Gerkimex - iPad App ontwikkeling

Gerkimex

iPad App ontwikkeling

Voor Gerkimex is een iPad App ontwikkeld waarmee de accountmanagers veel efficienter kunnen werken. Zo kunnen ze orders voor klanten inboeken, met actuele relatiegegevens van de klant door synchronisatie met de CRM-database.

SuperYacht Spares - Grafische restyle van de website

SuperYacht Spares

Grafische restyle van de website

Voor SuperYacht Spares hebben we de bestaande website van onze hand een compleet nieuwe restyle gegeven.