Op Vakantie in Zeeland

Digitale wegwijzer mappen

Over de opdracht

U kent ze vast wel: de ringband gevuld met toeristische informatie, die voor u klaarligt in uw accommodatie. Jarenlang werkte Op Vakantie in Zeeland met papieren mappen. Elke map bevatte unieke informatie (van de WiFi code tot de beddenmaat), maar ook algemene informatie over huisvuil, de receptie en lokale horeca. Zodra de snackbar haar openingstijden veranderde, moesten alle mappen opnieuw nagelopen worden. Behoorlijk arbeidsintensief dus! 

Op Vakantie in Zeeland kwam bij FrisBEE met de vraag of de Wegwijzer map ook digitaal op te zetten viel ... en natuurlijk is dat zo! 

Eenvoudig beheer
Na een brainstormsessie is gekozen voor een dynamisch websysteem op maat. Hierin vult Op Vakantie in Zeeland zelf de informatie per accommodatie. De toeristische informatie, van strandtent tot fietsverhuurder, wordt in hetzelfde systeem ingevoerd. Deze informatie is eenvoudig te koppelen aan één of meer accommodaties. Elke wijziging wordt nu automatisch doorgevoerd in de gekoppelde objecten.

Unieke toegang
Elke huurder krijgt per mail een unieke toegangscode voor de duur van de huurperiode. Tijdens de huurperiode heeft de huurder onbeperkt toegang tot de meest recente accommodatie- en toeristische informatie. Daarbij wordt slim gebruik gemaakt van mogelijkheden zoals GPS, bijvoorbeeld voor een routebeschrijving naar de accommodatie of de gekozen toeristische attractie.

Reacties gebruikers
Sinds het systeem in werking is gegaan, heeft Op Vakantie in Zeeland veel complimenten ontvangen van gasten én collega recreatie-ondernemers. De eerste gasten die de uitnodigingscode voor hun toeristische informatie ontvingen, waren laaiend enthousiast! Op Vakantie in Zeeland bespaart veel tijd en geld met deze digitale oplossing: "Het is even een tijdsinvestering in het begin, maar als de informatie eenmaal gevuld is, werkt dit systeem zoveel handiger. En het ziet er honderd keer leuker uit voor klanten."

Ook uw bedrijfsproces automatiseren?
FrisBEE bouwt met grote regelmaat digitale systemen die bedrijfsprocessen vereenvoudigen en automatiseren. Zijn er binnen uw bedrijf klussen die tijd slurpen? Heeft u wel eens bedacht hoe u deze op een slimme manier omzet naar een digitale (web)applicatie? Wij denken graag met u mee. U zult versteld staan van de mogelijkheden!


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!