WeBook

Fotoboeken platform

Over de opdracht

WeBook is een eenvoudige en leuke manier om met meerdere personen een fotoboek te ontwerpen. Om in deze concurrerende markt een plekje te veroveren, heeft WeBook de nadruk gelegd op haar eigen unieke waarden: samenwerken aan hoogwaardige, professioneel vormgegeven fotoboeken! 

Samenwerking
Met een unieke code nodig je vrienden, vereniging of familie uit voor jouw foto-album. Je kunt ervoor kiezen om anderen alleen foto’s aan te laten leveren, of om volledige pagina’s op te maken binnen het foto-album. Is het album een verrassing voor iemand? Dan kun je ook kiezen voor de Mystery Mode, waarin iedereen alleen zijn eigen pagina(’s) ziet, maar niet die van anderen!

Niet alleen binnen de website en app ligt de nadruk op samenwerken: ook tussen WeBook en FrisBEE is vanaf het begin nauw samengewerkt om van dit product een succes te maken. Het resultaat mag er zijn: een visueel uitnodigende website, een goed doordachte app, een overzichtelijke editor en meerdere prachtig vormgegeven themaboeken (want ook dat doet FrisBEE!).

Geautomatiseerde bestelmodule
Een uitgebreid en volledig op maat gemaakt systeem zorgt voor de automatische afhandeling van het volledige proces: van het aanmaken van een account tot de aanlevering van de bestelde fotoboeken aan de drukkerij. De consument wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de status van zijn/haar WeBook door middel van automatisch verzonden push-berichten. Bij (technische) storingen staat het team van FrisBEE paraat om bij te springen.

Beta-testen
Voorlopig is WeBook nog in beta-testing-modus, maar binnenkort worden de website en app ook opengesteld voor ‘het grote publiek’. We houden u op de hoogte!


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

WeBook

winterthema en campagne

Voor wintersporters die hun vakantie willen vastleggen, heeft WeBook een nieuw fotoboek-thema laten ontwerpen.

Lees verder

WeBook

exclusieve thema fotoboeken

WeBook is een eenvoudige en leuke manier om met meerdere personen aan één fotoboek te werken. De grafisch vormgever van FrisBEE mocht zich uitleven op de vormgeving van deze fotoboeken!

Lees verder

WeBook

Fotoboeken platform

WeBook is een eenvoudige en leuke manier om met meerdere personen een prachtig fotoboek te maken (maar alleen mag het natuurlijk ook). 

Lees verder