Sint Jacobskerk

logo ontwikkeling

Over de opdracht

De Stichting Instandhouding Sint Jacobskerk verhuurt, in samenwerking met de evenementencommissie, het kerkgebouw voor multi-culturele activiteiten zoals concerten, huwelijken, uitvaarten, recepties etc. Eind 2019 zijn zowel de techniek als het uiterlijk van de website gemoderniseerd door FrisBEE.

Nieuwe site, nieuw logo
De website is nu modern, fris en uitnodigend en vanzelfsprekend volledig responsive. De subtiele kleurstelling is geleend van het prachtige houten kerkgewelf. Ook het logo is onder handen genomen door FrisBEE. Van een gedetailleerde tekening van de kerk gevat in een jakobsschelp is men overgestapt naar een helder en modern logo, waarin de unieke gevel van de kerk de hoofdrol speelt. Het nieuwe logo leent zich bij uitstek voor online en sociale media.

Waarom een logo laten maken?
Een logo is een onmisbaar onderdeel van je (online) marketing. Mensen zijn gevoelig voor eenvoudige grafische elementen, en in een wereld waar allerlei merken om aandacht schreeuwen, helpt een goed logo om de aandacht te trekken en vast te houden. Een logo zorgt ervoor dat je merk in één oogopslag herkend wordt. Een goed logo schept daarnaast ook vertrouwen en onderscheidt je van de concurrentie. Redenen genoeg om een logo te laten ontwerpen door een professional!


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Sint Jacobskerk

online reserveringssysteem

De Sint Jacobskerk verhuurt het kerkgebouw voor diverse activiteiten. Om de organisatie daarvan te centraliseren, heeft de Stichting behoefte aan een online reserveringssysteem.

Lees verder