Fysio for You

website fysiotherapie

Over de opdracht

In hun zoektocht naar een nieuwe webbouwer komt Fysio for You met vestigingen in Goes en Burg-Haamstede al snel uit bij FrisBEE. Zij willen een nieuwe zoekmachinevriendelijke responsive website waarmee bezoekers sneller de juiste informatie over hun klacht kunnen vinden.

Mobielvriendelijk
Daarnaast is het zeer belangrijk dat de website op alle apparaten goed werkt en dat de informatie ook op je mobiel goed zichtbaar is. Na de demonstratie van onze websitemodule is het duidelijk, Fysio for You kiest voor FrisBEE voor het grafisch vormgeven en bouwen van hun nieuwe website!

Marketing
In het vervolgtraject komt naar voren dat Fysio for You ook een webbouwer zoekt die meedenkt over de structuur en inhoud van de site én de meetbaarheid van gerichte marketingacties. Ook op dat punt zitten ze dus goed bij FrisBEE. Wij analyseren de inhoud van de oude website en maken een opzet voor de nieuwe websitestructuur met nieuwe teksten. Daarnaast adviseren we Fysio for You over het inzetten van speciale landingspagina's voor gerichte marketingacties op social media en met behulp van Google Ads.

Continu proces
Alle handelingen worden vanzelfsprekend gemonitord en waar nodig bijgestuurd. In een regelmatige terugkoppeling met Fysio for You worden de resultaten besproken en nieuwe acties bedacht. 


Terug Neem vandaag nog contact op!