Fysiotherapie van Woelderenlaan / GovertFlinck

Nieuwe website

Over de opdracht

De website van Fysiotherapie van Woelderenlaan / Fysiotherapie Govert Flinck is gedateerd en voldoet niet een de huidige technologische eisen. De website heeft geen beveiligde https:// verbinding (wat tegenwoordig voor de AVG een vereiste is) én de website is niet goed te bekijken op moderne devices.

Responsive webdesign
De praktijk besluit om een compleet nieuwe responsive website te laten bouwen door FrisBEE. De vormgeving van een responsive website schaalt met de afmetingen van een scherm mee, zonder in te leveren op leesbaarheid of bruikbaarheid. De inhoud van de nieuwe website wordt op alle apparaten (smartphone, tablet of laptop/desktop) perfect getoond. Alleen de layout verschilt.

Copywriting website
De huidige website staat vol informatie. Nu is een goed moment om de inhoud te beoordelen. De teksten worden waar nodig ingekort en er wordt kritisch gekeken naar SEO-verbeteringen (zoekmachine optimalisatie). Door de teksten aan te vullen met veel gebruikte zoekwoorden, wordt de website beter gevonden door zoekmachines. Om de indexering nog verder te verbeteren, wordt elke pagina voorzien van een Website Titel en Omschrijving (metatags). Met een goede omschrijving springt de website er positief uit op de resultatenpagina van o.a. Google.

Ontzorgen
Onze websites worden standaard opgeleverd met onze gebruikersvriendelijke beheermodule Webman. Daarmee kan de content op eenvoudige wijze van de oude naar de nieuwe website worden overgezet. Dit kan een klant zelf doen, maar vaak is het wenselijk dat wij dit regelen. Daarmee staat de website volledig klaar voor gebruik en kan de klant de website vervolgens zelf bijhouden, na een korte uitleg van de beheermodule. De zoektocht naar een fotograaf is ook uit handen genomen: uit ons netwerk van samenwerkende bedrijven is een juiste match gevonden voor de frisse, nieuwe fotografie van de website voor Fysiotherapie van Woelderen / Govert Flinck.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!