Assurantie Club Zeeland

Nieuwe website + backoffice

Over de opdracht

Assurantie Club Zeeland is opgericht in 1949 met als doel ‘het bevorderen van kennis van het verzekeringswezen en van de assurantiewetenschap in de ruimste zin’. Na bijna 60 jaar is deze doelstelling nog steeds de basis van het bestaan, maar het werkterrein heeft zich in loop der jaren uitgebreid tot de gehele financiële dienstverlening. De leden zijn werkzaam bij verzekeringsmaatschappijen, bij banken en expertisebureaus, als intermediair, in hypotheek- en pensioenadvisering en binnen accountancy.

Inschrijven via website
In deze snel veranderende wereld voorziet de club in een duidelijke behoefte. Met als streven kennisvergaring zo dicht mogelijk bij huis beschikbaar te krijgen, worden actief workshops en lezingen georganiseerd.

De nieuwe website is een ideaal hulpmiddel in het realiseren van deze doelstelling en biedt naast de informatie over de Assurantie Club Zeeland heel veel trainingen, lezingen en workshops waar de leden zich voor kunnen inschrijven. 

Backoffice systeem
Op de achtergrond draait een compleet vernieuwd backoffice systeem waarmee het bestuur van de Assurantie Club Zeeland heel eenvoudig de uitnodigingen voor de agenda-items kan bijhouden, bewerken en factureren. Maar ook de presentielijsten, contributies en alle ledenadminisitratie vind plaats in dit systeem.

Belangrijk daarbij is dat er binnen de Assurantie Club Zeeland verschil is tussen de particulieren leden die beheerd worden door het bestuur en de bedrijflidmaatschappen waarbij een contactpersoon van het bedrijf veel eigen verantwoordelijkheid heeft gekregen in het beheer van de medewerkers.


Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Assurantieclubs

website en administratiesysteem

De laatste leden van de Federatie van Assurantieclubs zijn ook overgestapt op het door FrisBEE gerealiseerde systeem voor Assurantieclubs.

Lees verder

Assurantieclubs

website, ledenregistratie, aanmeldmodule

In navolging van twee eerdere Assurantieclubs hebben ook LAC Zuid, FiDiB en VPV Rotterdam besloten om met het systeem aan de slag te gaan. Eerst zijn de tijdens een bijeenkomst geopperde verbeterpunten doorgevoerd.

Lees verder