Sint Jacobskerk

online reserveringssysteem

Over de opdracht

De Stichting Instandhouding Sint Jacobskerk verhuurt, in samenwerking met de evenementencommissie, het kerkgebouw voor multi-culturele activiteiten zoals concerten, huwelijken, uitvaarten, recepties etc. Een online reserveringssysteem brengt structuur en overzicht in de agenda en de benodigde organisatie rondom de activiteiten.

Tijd voor een nieuw gezicht
Zowel de techniek als het uiterlijk van de bestaande site zijn achterhaald. Nu er gesleuteld gaat worden aan de website, is het tijd voor een volledig nieuw ontwerp. Fris en uitnodigend, met een subtiele kleurstelling, geleend van het prachtige houten kerkgewelf. De nadruk komt te liggen op de evenementen- en concertagenda, maar er is ook ruime aandacht voor andere mogelijkheden die de kerk biedt, zoals huwelijken en uitvaarten. Vanzelfsprekend is de nieuwe site volledig responsive.

Boekingen en reserveringen
Op de site kan nu een reserveringsaanvraag geplaatst worden voor een willekeurige activiteit. Via een overzichtelijk frontoffice kan de beheerder van de kerk direct zien of er overlappingen zijn in het tijdsschema. Op de site maakt een kalender meteen duidelijk welke dag en tijd er bezet of beschikbaar is. Dubbele boekingen zijn hiermee verleden tijd.


Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Sint Jacobskerk

logo ontwikkeling

Een goed en duidelijk herkenbaar logo trekt de aandacht van (potentiële) klanten en zorgt ervoor dat jouw vereniging, bedrijf of product beter onthouden wordt.

Lees verder