Esprit Zeeland

Online documenten

Over de opdracht

Wij willen af van de gedeelde dropbox oplossing die we nu hebben voor het delen van documenten tussen de verschillende vestigingen ...dat was de wens waarmee Esprit Zeeland bij FrisBEE kwam.

Inventarisatie
In het eerste gesprek hebben we op locatie bij Esprit Middelburg gekeken hoe de huidige opzet in elkaar zat en welke documenten er gedeeld werden. Esprit Zeeland wilde eigenlijk op meerdere niveau's documenten met elkaar delen. Laat dat nu een van de specialiteiten van FrisBEE zijn.

Weboplossing 
We bedachten een weboplossing waarbij Esprit Zeeland zelf bepaalt welke rollen er aangemaakt worden en met hoeveel gebruikers er word gewerkt. Door de flexibele opzet start Esprit Zeeland nu met de rollen vestigingen - shopmanagers - directie ...maar op een later moment kunnen de werknemers eenvoudig een persoonlijk account krijgen.

Documentenstructuur
Via het Frontoffice kunnen alle geregistreerde gebruikers (afhankelijk van hun rechten) bij de beheerbare documentenstructuur. Daar kunnen zij documenten toevoegen, wijzigen of verwijderen. Nooit meer dubbele documenten die inhoudelijk verschillen, maar gewoon een duidelijke structuur!

Door een document toe te kennen aan één of meerdere rollen en/of gebruikers kan precies bepaald worden welk document met wie gedeeld wordt. Alleen die documenten zijn dan inzichtelijk via het Frontoffice.

 


Terug Neem vandaag nog contact op!