Switch Elektro

duurzame website

Over de opdracht

In amper 8 jaar tijd is Switch Elektro uitgegroeid tot een grote speler op Walcheren, met ruim 25 medewerkers. Alleen dateerde de website nog uit de startperiode in 2013. Tijd voor een compleet nieuwe, zoekmachine-vriendelijke, website.

Intake
Tijdens de eerste gesprekken werd al snel duidelijk dat Switch Elektro heel goed wist dat het tijd was voor een compleet nieuwe website. Afscheid van de oude WordPress website en de complexe beheerbaarheid die de website met zich meebracht. FrisBEE liet de gebruiksvriendelijke beheermodule (CMS) zien, die wij hanteren voor onze oplossingen. Onder meer door de vele mogelijkheden die standaard aanwezig zijn, was de keuze snel gemaakt. Wij mochten de nieuwe website gaan opzetten.

Teksten
Naast de realisatie van de grafische en technische werkzaamheden van de website, werd ook gevraagd of wij de structuur én de teksten konden realiseren. Alle informatie over de producten en diensten van Switch Elektro zijn natuurlijk aanwezig, maar het goed op papier krijgen van deze informatie is een tweede. 

Via een interviewsessie heeft FrisBEE alle benodigde informatie opgehaald en omgezet naar een duidelijke webstructuur én alle nieuwe teksten geschreven.

Switch van Elektro naar duurzaamheid
Switch Elektro is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot veel meer dan een puur elektrotechnisch installatiebureau. Zij zetten zich in voor verduurzaming van producten en diensten op elektrotechnisch gebied. Denk aan warmtepompen, zonnepanelen en laadpalen. Ook advisering is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden, wat helder naar voren komt in de nieuwe website.

Automatische koppeling met Zeeuwse Vacaturebank
Als eerste klant van FrisBEE heeft Switch Elektro een automatische koppeling met de Zeeuwse Vacaturebank voor de openstaande vacatures. Niks meer dubbel invoeren, alle vacatures komen direct vanaf de Zeeuwse Vacaturebank en worden vol automatisch ingelezen op de website.

Kijk voor het complete aanbod op de nieuwe website van Switch Elektro!


Terug Neem vandaag nog contact op!