Equipar Holiday Homes

Vakantiehuizen te huur

Over de opdracht

Equipar Holiday Homes verhuurt al enkele jaren mooie vakantiehuizen in Duitsland en Spanje, maar tot nu toe nog geen eigen website. Er werd vooral gewerkt met booking.com en diverse andere websites, in combinatie met een Facebook pagina.

Tijd voor een volgende stap
Nu werd het tijd voor een professionaliseringsstap en dus kreeg FrisBEE de opdracht voor het opzetten van een eigen website. Doel is om de kwalitatief hoogwaardige huizen ook een bijbehorende online presentatie te geven. 

Beschikbaarheidsoverzicht
Per woning is een beschikbaarheidsoverzicht opgenomen waarin de bezoeker van de website in één oogopslag kan zien of het huisje nog beschikbaar is of niet. Via het CMS kan Equipar Holiday Homes deze beschikbaarheid zeer eenvoudig beheren. Zo kan optimaal ingespeeld worden op de reserveringsaanvragen vanuit de diverse bronnen.

Frisse professionele vormgeving
Bij de oplevering van de eerste concepten van de nieuwe website reageerde de klant direct via Whatsapp: 'Hier word ik nu blij van!'

...daar doen we het voor!
 


Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Equipar Holiday Homes

Meertaligheid via DeepL API

Het meertalig maken van de nieuwe website, zonder dat hier veel tijd en extra energie in gestoken hoefde te worden ... dat was de wens van Equipar Holiday Homes!

Lees verder