Zeeuwse Connectie

zoekfunctie vacatures

Over de opdracht

De gebruikersaantallen van de Zeeuwse Vacaturebank blijven groeien. De ontwikkelaar De Zeeuwse Connectie blijft de vacaturebank voor Zeeland continu verbeteren. De werkgevers krijgen binnenkort een tool om kandidaten te zoeken die passen bij hun openstaande vacature(s).

Pro-actief zoeken
Werkgevers die gebruik willen maken van deze nieuwe zoekfunctie, sluiten een abonnement af en kunnen na betaling geanonimiseerd zoeken in de werkzoekenden database. We werken met geanonimiseerde gegevens in de zoekacties, dus bij de resultatenpagina worden niet direct namen getoond.  Pas als het bedrijf een doorklik maakt (en dan dus ook een zoekcredit gebruikt) dan worden de persoonsgegeven getoond. Tenzij de werkzoekende zijn gegevens heeft geanonimiseerd.

Als de werkzoekende dit gedaan heeft, ziet de werkgever niet direct de gegevens van de werkzoekende, hiervoor zal een verzoek door de werkgever gedaan kunnen worden. Pas als de werkzoekende dit accepteert, dan kan de werkgever de gegevens van de werkzoekende zien. 

Match
Bij wederzijdse interesse tussen de werkgever en de werkzoekende is er een match en kunnen ze onderling berichten uitwisselen om daarmee een vervolgafspraak te maken.


Uit de mail
Werkgevers die gebruik willen maken van deze nieuwe zoekfunctie, zullen een abonnement moeten afsluiten. Via een nieuw menu-item in het Frontoffice kunnen de werkgevers zich aanmelden. De Zeeuwse Connectie controleert de aanvraag en na goedkeuring ontvangt de werkgever een mail met een betaalinstructie. Pas na de goedkeuring door de Zeeuwse Connectie én de succesvolle betaling kan de werkgever gebruik maken van de zoekfunctie.

In het systeem wordt gewerkt met fair use zoekacties, mocht de gebruiker teveel zoekacties in te korte tijd doen, dan zal de gebruiker hiervan op de hoogte worden gesteld én wordt het zoeken (tijdelijk) geblokkeerd. Via een aanvraag aan de Zeeuwse Connectie kan de gebruiker vragen om de tijdelijke blokkering op te heffen. 

We werken met geanonimiseerde gegevens in de zoekacties, dus bij de resultatenpagina worden niet direct namen getoond.  Pas als het bedrijf een doorklik maakt (en dan dus ook een zoekcredit gebruikt) dan worden de persoonsgegeven getoond. Tenzij de werkzoekende zijn gegevens heeft geanonimiseerd. Als de werkzoekende dit gedaan heeft, ziet de werkgever niet direct de gegevens van de werkzoekende, hiervoor zal een verzoek door de werkgever gedaan kunnen worden. Pas als de werkzoekende dit accepteert, dan kan de werkgever de gegevens van de werkzoekende zien. Hiermee kan een persoon zich afschermen voor zijn eigen werkgever (als deze niet mag weten dat de persoon aan het zoeken is naar een nieuwe baan, maar kunnen ook allochtone gebruikers zich beter beschermen tegen discriminatie op basis van naam). 

 


Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Zeeuwse Connectie

Eindexamencadeau

Een website speciaal voor eindexamenkandidaten. Schrijf je nu in voor de Zeeuwse Connectie en krijg een welkomstcadeau ter waarde van 225 euro!

Lees verder

Zeeuwse Connectie

uitgebreid profiel werkzoekende

Werkzoekenden kunnen vanaf nu op de ZeeuwseVacaturebank.nl een volledig profiel samenstellen. Handig!

Lees verder

HR Netwerk Zeeland

Kennisplatform voor HR

Samenwerken, kennis delen en elkaar helpen op het gebied van HR-vraagstukken, dat is het doel van HR Netwerk Zeeland. FrisBEE tekent voor de bouw van dit online communicatie platform.

Lees verder

Zeeuwse Connectie

Zeeuwse Vacaturebank

Vacatures, opdrachten en stageplaatsen in Zeeland, voor WO, HBO & MBO, centraal vindbaar en goed selecteerbaar te maken ... dat is de doelstelling van de nieuwe website ZeeuwseVacaturebank.nl!

Lees verder