Gerkimex

Magazijnmodule

Over de opdracht

Voor Gerkimex hebben we een speciale magazijnmodule ontwikkeld waarmee de medewerkers eenvoudig producten van locatie kunnen wisselen. 

Magazijnlocaties
Bij het grote magazijn van Gerkimex is het belangrijk om de juiste producten op de juiste locaties te hebben, zodat bij het orderpicken er niet lang gezocht hoeft te worden. In een verdere professionaliseringsslag heeft Gerkimex een speciale magazijnmodule laten ontwikkelen.

Unit4
Door het invoeren van het juiste artikelnummer wordt bij Unit4 alle informatie opgevraagd over de verschillende locaties waar dit product staat. De medewerker selecteert de oude locatie en de nieuwe locatie en het aantal producten dat wordt verplaatst. Na het opslaan worden deze gegevens realtime verwerkt in Unit4

Zo wordt er vanaf nu nog efficienter gewerkt in het magazijn van Gerkimex

 

 


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Gerkimex

Restyle website

Voor Gerkimex hebben we de website en het complete bestelsysteem volledig in het nieuw gestoken. De site is nu volledig responsive gemaakt en daardoor kunnen de bestellingen nu vanaf elk apparaat eenvoudig en duidelijk gedaan worden.

Lees verder

Gerkimex

Dashboard met verkoopoverzicht

Gerkimex zocht een verkoopoverzicht dashboard, waarop in één oogopslag duidelijk de verkoopcijfers van meerdere jaren zijn afgezet. Natuurlijk kwamen ze uit bij FrisBEE!

Lees verder

Gerkimex

iPad App ontwikkeling

Voor Gerkimex is een iPad App ontwikkeld waarmee de accountmanagers veel efficienter kunnen werken. Zo kunnen ze orders voor klanten inboeken, met actuele relatiegegevens van de klant door synchronisatie met de CRM-database.

Lees verder

Gerkimex

Nieuwe website en back office oplossing

Voor Gerkimex is een nieuwe website gebouwd, met voor de geregistreerde klant een uitgebreide bestelmodule. Via het back office systeem worden de bedrijfsprocessen efficienter ingericht.

Lees verder