Assurantieclubs

website en administratiesysteem

Over de opdracht

In navolging van 5 eerdere assurantieclubs (Assurantie Club Zeeland, LAC-Noord, VPV Rotterdam, FiDiB en LAC Zuid) zijn nu ook de laatste leden van de Federatie van Assurantieclubs overgestapt op het reeds gerealiseerde systeem voor de Assurantieclubs. FiDiZ, GSFD en FDON kunnen nu ook gebruik maken van de website met ledenregistratie en aanmeldmodule.

Responsive website
De hoogste prioriteit voor de Assurantieclubs was de overgang naar een responsive design. Door een website responsive vorm te geven, past de layout van de website zich perfect aan bij gebruik op smartphone, tablet en desktop. Hiermee biedt de site altijd een optimale gebruikservaring!

Betalingen met Mollie
Via een Mollie integratie wordt direct een iDEAL betaling opgezet voor particuliere leden die een bijeenkomst willen bijwonen. Hiermee is de administratieve rompslomp voor het achteraf versturen van een rekening komen te vervallen. Op dit moment wordt ook gekeken naar de mogelijkheid om automatische incasso in te zetten voor bijvoorbeeld de jaarlijkse contributie.

Open bijeenkomsten
Voorheen was het aanmelden voor een bijeenkomst alleen weggelegd voor leden van de Assurantieclubs. Bij diverse clubs werden echter ook regelmatig bijeenkomsten georganiseerd voor niet-leden (b.v. studenten). In het nieuwe systeem is het mogelijk gemaakt om je ook als niet-lid aan te melden. Vanzelfsprekend wordt ook dan direct het verschuldigde bedrag voldaan via de iDEAL betaling.

Continu monitoren en bijschaven
Om het systeem voor alle partijen goed inzetbaar te houden, worden met regelmaat diverse kleine aanpassingen doorgevoerd. Door de brede opzet kunnen alle Assurantieclubs gebruik maken van deze website, maar toch hun eigen identiteit behouden.


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Assurantieclubs

website, ledenregistratie, aanmeldmodule

In navolging van twee eerdere Assurantieclubs hebben ook LAC Zuid, FiDiB en VPV Rotterdam besloten om met het systeem aan de slag te gaan. Eerst zijn de tijdens een bijeenkomst geopperde verbeterpunten doorgevoerd.

Lees verder

Assurantie Club Zeeland

Nieuwe website + backoffice

Voor de Assurantie Club Zeeland hebben we een compleet nieuwe website met achterliggend backoffice systeem opgezet.

Lees verder