Boatcare Zeeland

Website en huisstijl start-up

Over de opdracht

John Klaassen, eigenaar van Boatcare Zeeland, heeft tijdens zijn maritieme loopbaan met onvermoeibare toewijding alles geleerd over het onderhoud van vaartuigen. Na zijn carrière als binnenvaartschipper te hebben afgerond met de verkoop van zijn binnenvaartschip, wil hij nu zijn passie voor water overbrengen aan booteigenaren in en om Zeeland. Samen met FrisBEE denkt hij na over een naam voor zijn nieuwe onderneming en een logo, huisstijl en website die past bij zijn wensen.

Vormgeving nieuwe website
Met zijn nuchtere handen-uit-de-mouwen-aanpak hoopt hij jachtbezitters bij te kunnen staan met raad en daad. Zijn werkzaamheden lopen uiteen van poetsen en polijsten tot advies bij aankoop en verkoop van een jacht of sloep. "Ik wil eigenlijk nooit nee verkopen", aldus John. "Als het drijft, wil ik het zo goed mogelijk opleveren, zodat mijn klanten zich nergens zorgen over hoeven te maken op het water."

Dat gevoel van zorgeloosheid op het water moet de website dan ook uitstralen. De aantrekkelijk vormgegeven website start met een spetterende video op de homepage. FrisBEE verzorgt naast de vormgeving van de website ook de volledige copywriting. Zo hoeft John zich geen zorgen te maken over zijn website terwijl hij op of rond het water aan het werk is.

Slim investeren voor startende onderneming
Voor startende ondernemingen zijn grote investeringen lastig. Daarom is Boatcare Zeeland uitgekomen bij FrisBEE. Met de webmodules van FrisBEE is zijn website in de toekomst uit te breiden, bijvoorbeeld met een verhuurmodule of een webshop. De website start voorlopig met informatie over het bedrijf en de recente werkzaamheden van Boatcare Zeeland. Natuurlijk kunnen geïnteresseerden contact opnemen via het contactformulier op de site.

Toekomstplannen
Naast onderhoud hoopt Klaassen in de toekomst ook sloepen voor de verhuur aan te kunnen bieden. De modulaire opbouw van de websites van FrisBEE maakt het mogelijk om de site uit te breiden met een verhuurmodule. En als het bedrijf zo goed gaat lopen als hij hoopt, is een planningsmodules voor de afdeling onderhoud misschien ook niet onverstandig. Wij hebben er alle vertrouwen in. Succes John!


Overige afbeeldingen

Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Boatcare Zeeland

Branding startende onderneming

FrisBEE denkt mee over de bedrijfsnaam van deze startende onderneming. Logo, huisstijl, website, copywriting en fotografie worden volledig verzorgd door FrisBEE.

Lees verder